Festa de la Ceràmica

Main image

Multimèdia Gallery 

Arriba juliol i Manises es prepara per a les seues festes en honor a les Santes Justa i Rufina, patrones dels ceramistes. I Manises és sinònim de ceràmica.

Manises és una destinació que presumeix de ser el bressol de la producció ceràmica artística. Passejar pels seus carrers és tot un sorprenent recorregut que et deixarà sense paraules. Raons suficients perquè, cada mes de juliol, aquesta ciutat celebre la seua tradicional Festa de la Ceràmica, declarada d'Interés Turístic Autonòmic.

El cap de setmana anterior al 19 de juliol, la ceràmica ix al carrer. I és que més de 50 artesans ceramistes fan els seus treballs en l'avinguda Blasco Ibáñez de Manises perquè els visitants puguen contemplar tots els processos d'elaboració i decoració. Una manera de connectar amb el públic a través de la història i la tradició, ja que els assistents, a més de veure com es fa, també poden posar en pràctica el que han aprés i emportar-se un bonic record dels seus dies en aquesta destinació.

D'altra banda, si vens a gaudir de la Festa de la Ceràmica, et recomanem que et quedes fins al 18 de juliol per a viure la Cabalcada de la Ceràmica. En ella, els clavaris de les Santes Justa i Rufina desfilen en carrosses i reparteixen peces d'artesania entre el públic. Un espectacle diferent i extraordinari!

Vine a Manises i gaudeix de la seua tradició i idiosincràsia. Sent-te com un local!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació

Preu

Activitats gratuïtes per a xiquets i adults

Una altra informació

Aquesta festa se celebra el cap de setmana anterior al 19 de juliol.

Com arribar

Línies: 3, 5 i 9 de Metrovalencia

Data d'inici

16/07/2022

Data finalització

17/07/2022

Tipus d'interès

Interés turístic autonòmic