Dinosaures en Millares

Main image

Multimèdia Gallery 

ALBERGUE DE MILLARES

Precio: 45.0 € Incluye estancia Régimen Allotjament i pensió completa
A Millares pots visitar el JACIMENT D'ICNITES DEL TAMBUC. Un conjunt de més de 400 empremtes de dinosaures que daten de fa més de vuitanta milions d'anys. Aquest és un dels jaciments d¿icnites més importants d¿Espanya, declarat Bé d¿Interès Cultural l¿any 2003.
El municipi s'inclou a la ruta "Camins de Dinosaures" de la Comunitat Valenciana, per aquest motiu es completa la visita al mateix poble d'una rèplica de dinosaure a escala real així com la col·lecció Museogràfica José Martínez Royo, espai expositiu de la paleontologia i arqueologia de Millares.
La varietat tipològica de les icnites, la presència de nombrosos rastres, el bon estat de conservació de les empremtes, l¿amplitud de l¿aflorament i el fàcil accés, units a les bones condicions d¿observació i la significació paleontològica, han determinat que haja sigut elegit com el jaciment d¿icnites de dinosaure més representatiu de la Comunitat Valenciana.
El jaciment ha sigut preparat per a ser visitat. Disposa d¿una àrea d¿estacionament i d¿un centre d¿informació proveït de plafons informatius.
En les àrees amb més concentració d¿icnites s¿han instal·lat passarel·les i plataformes proveïdes de faristols que mostren plànols dels afloraments, i s¿ha dissenyat un itinerari senyalitzat que permet recórrer els principals sectors del jaciment.

#Disponibilidad

Disponible todo el año

#Servicios incluidos

Sopar, allotjament, desdejuni i menjar