Multimèdia Gallery 

Viatja al món iber edetano a través de la Iberfesta d'Olocau

La Iberfesta d'Olocau és un esdeveniment cultural ambientat en la temàtica ibera. Es realitza el segon cap de setmana de juny amb l'objectiu de donar a conéixer i difondre el patrimoni iber que posseeix el municipi.

Descobreix com vivien els Edetanos, un dels pobles ibers, mitjançant teatralitzacions, tallers didàctics, visites guiades al Puntal dels Llops i visites a la col·lecció museogràfica a la Casa de la Senyoría. Les teatralitzacions estan supervisades pel Museu de Prehistòria de València, per la qual cosa atorga a les representacions una gran qualitat i fidelitat històrica. La Iberfesta forma part de l'Associació Espanyola de Festes i Recreacions Històriques.

Aquest esdeveniment no sols ofereix gaudir d'un pla cultural, sinó també d'un gastronòmic. Durant els dos dies de duració, els comerços de la localitat preparen tapes amb ingredients que existien fa més de dos mil anys, documentats en les excavacions arqueològiques del Puntal dels Llops. A aquest recorregut gastronòmic se'l coneix com la Ruta de la Tapa ibera.

Al carrer Major se situa la fira artesanal, on es troben productes locals fets a mà mitjançant tècniques tradicionals.

No dubtes a vindre, la Iberfesta d'Olocau t'espera!

Més informació
Data d'inici

11/06/2022

Data finalització

12/06/2022

#CARACTERÍSTIQUES