Galeria Multimèdia

En commemoració del Dia Mundial del Turisme del 2023 i amb el lema de l'OMT “Turisme i Inversions verdes”, l'Ajuntament d'Ontinyent ha organitzat una sèrie de visites guiades per donar a conèixer el nostre patrimoni cultural i natural de manera responsable afavorint així el turisme sostenible i ecològic.
Més informació
Preu

Gratuït

Data d'inici

23/09/2023

Data finalització

01/10/2023

DISSABTE 23 DE SETEMBRE: RUTA PER LA VILA, AMB LLENGUA DE SIGNES

Amb la col·laboració d'una persona que interpretarà en llengua de signes tot el patrimoni cultural del centre històric d’Ontinyent, realitzarem un passeig que acostarà La Vila a persones amb dificultats auditives. Un itinerari inclusiu, per a tots els públics, on descobrirem l'origen de la ciutat i els seus monuments més importants.

DIUMENGE 24 DE SETEMBRE: VISITA ALS REFUGIS ANTIAERIS

En aquesta visita coneixerem com es va viure la guerra civil a Ontinyent a través dels dos refugis antiaeris rehabilitats, d'entre els diversos que s'hi van construir durant el conflicte bèl·lic. Ens endisarem en el refugi de l'antiga fàbrica de Tortosa i Delgado i en el refugi públic del Regall per tal de descobrir les seues característiques constructives i la seua funció en aquesta etapa tan fosca de la nostra història.

DISSABTE 30 DE SETEMBRE: RUTA SENDERISTA GASTROENOLÒGICA

Senderisme pel paisatge rural de gran bellesa, fins a una de les finques agrícoles més emblemàtiques del terme municipal. Coneixerem els seus vivers, el celler i les varietats locals de vinya cultivades, el procés de criança des del camp fins a la nostra taula, seguit d'un tast d'eixos productes km. 0, en un entorn espectacular.

DIUMENGE 1 D'OCTUBRE: RUTA DELS MOLINS

Recorregut a peu que discorre pel profund barranc dels Tarongers i de la Fos, antic camí històric que unia Ontinyent i Bocairent. L’itinerari, situat en la serra de l'Ombria, combina el bell paisatge poblat per boscos de ribera amb els vestigis d'una dotzena de molins hidràulics dels segles XVIII i XIX, testimoni i origen del nostre passat tèxtil.


Places limitades.

Inscripcions en Tourist Info Ontinyent per telèfon 962916090 o mail ontinyent@touristinfo.net

# Disponibilitat
Tot l’any