Museu Cassoleria d'Àngel Domínguez

Main image

Multimèdia Gallery 

La terrisseria mai es perdrà en un lloc on conserven un gran llegat de l'últim terrisser de Potries.

Més informació

Potries és una acollidora localitat valenciana on l'activitat principal ha sigut la terrisseria. La defunció del seu últim terrisser, Àngel Domínguez, va suposar la fi d'aquesta activitat artesanal. A partir d'ací, amb l'afany de recuperar la història i el llegat de Potries, es va crear el Museu Cassoleria d'Àngel Domínguez.

Vols saber més sobre la terrisseria? No pots perdre l'oportunitat de conéixer aquest museu transformat en un taller artesà. L'edifici on es troba desprén un gran interés tipològic i ambiental. En la planta baixa hi ha un espai domèstic en el qual coneixeràs de primera mà les estances clàssiques amb el seu mobiliari original. I tota la part superior constitueix el sector artesanal de l'edifici.

Ací es conserven intactes bona part dels elements i utensilis emprats en el procés d'elaboració de la ceràmica: forn, basses de decantació, torn de peus, molí de vernís…Tot el que pugues imaginar per a conéixer a la perfecció la història d'aquest treball tan especial per a la localitat de Potries.

Descobrir la història d'una localitat pot ser molt interessant si et submergeixes en ella. Viatgem junts fins a Potries? Hi estàs convidat!