Alquería dels Frares

Main image

Multimèdia Gallery 

La tradició agrícola del municipi de Sagunt es veu reflectida en l'Alqueria dels Frares. Descobreix-la!

El municipi de Sagunt narra, a través dels seus monuments, el pas de diferents cultures al llarg dels segles. Un exemple d'això és l'Alqueria dels Frares, una antiga casa de cultiu del segle XVII convertida hui en un Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana. Un símbol de la tradició agrícola de la destinació.

Si ens endinsem en la història d'aquesta alqueria, en primer lloc, hem de nomenar els frares mercedaris del Monestir del Puig, ja que va pertànyer a ells durant una llarga etapa. Durant la Guerra Civil espanyola va ser hospital de pilots d'aviació, ja que, en un lloc pròxim a l'alqueria, estava l'aeròdrom.

Tot aquell que visita Sagunt queda encantat amb la seua mescla de platja i cultura. Una ciutat viva, amb una identitat pròpia i amb una rica oferta cultural i d'oci durant tot l'any. Un viatge pel temps en el barri antic i quilòmetres de platja d'aigua cristal·lina t'estan esperant a Sagunt.

Més informació

Horari

De lunes a jueves, de 9.00 a 14.00 horas y de 16.00 a 18.00 horas. Viernes, de 9.00 a 14.00 horas. Sábados, domingos y festivos, cerrado. Cerrado por la tarde durante los meses de julio y agosto