Multimèdia Gallery 

Endinsa't en l'època dels romans passejant pels carrers de la Ciutat Vella de Sagunt i contemplant les restes d'aquesta gloriosa època.

Sagunt es troba a tan sols 20 quilòmetres de València i compta amb dos nuclis de població: la Ciutat Antiga i el Port de Sagunt.

Endinsar-se en la vida de Sagunt de fa 2.000 anys és molt fàcil. Visitar aquesta destinació és transportar-se a l'època dels romans. Els seus carrers estan plens d'història, cultura i patrimoni. I és que el Sagunt romà compta amb importants vestigis del seu passat, com el teatre el fòrum, algunes domus romanes i el circ romà.

Aquest circ tenia una capacitat per a 15.000 i 20.000 espectadors. Es va construir a mitjan segle II d. C. i, a poc a poc, ha anat deteriorant-se amb el pas del temps. Hui dia, encara se'n conserva una porta meridional, en el Carrer dels Horts. L'estructura actual està feta de carreus de pedra calcària i té una altura de 2,20 metres, encara que anteriorment degué comptar amb una estructura arquitectònica superior on estaria situada una tribuna. I és al carrer Circ Romà on estaria situada la porta principal o el conegut com Triumphalis, per on eixien els triomfadors de les carreres.

Un altre dels principals reclams de Sagunt és el seu Teatre Romà. Es va edificar en el segle I d.C. aprofitant el pendent de la zona i tenia una capacitat per a 4.000 persones. Visitar Sagunt és perdre's entre monuments i ruïnes plenes d'història. És un viatge al passat, on es poden conéixer els orígens d'aquesta ciutat.