NIt dels Ciris a Titaguas

Main image

Multimèdia Gallery 

Un espectacle màgic, emocionant i extraordinari. Descobreix en què consisteix la Nit dels Ciris de Titaguas i, per què no, vine a gaudir-ne!

L'últim dissabte de juliol, quan cau la nit, Titaguas gaudeix d'un ambient diferent. En aquesta destinació, s'acomiaden, per una vetlada, de l'enllumenat públic artificial per a donar pas a la llum tan característica i tènue que regalen elc ciris. I és que, des de 2013, els carrers, les finestres i els balcons de Titaguas són il·luminats amb les flames en la seua ja tradicional Nit dels Ciris.

L'escenari és únic i l'espectacle, digne de presenciar. Aquest ambient tan acollidor i evocador, a més, és el marc ideal per a la celebració d'actuacions musicals que es donen en alguns dels racons del municipi. Així mateix, durant el dia es pot gaudir d'una àmplia programació d'activitats, com un concurs de pintura, rutes gastronòmiques, passejos a cavall, exposicions, circuits esportius i un llarg etcètera dedicat a la diversió!

Apunta l'últim dissabte de juliol en el teu calendari, perquè tens una cita a Titaguas! T'ho prometem: la Nit del Ciris et deixarà sense paraules.

*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació

Data d'inici

30/07/2022

Data finalització

30/07/2022

Tipus d'interès

Interés turístic