Galeria Multimèdia

Visites amb guia oficial en valencià, espanyol i anglés (particulars, grups i escoles). Rutes guiades amb barca i bici pels diferents ecosistemes de l’Albufera i zones de reserva on observar aus. Excursions per a escoles de jornada completa plenes d’activitats: passejada en barca, visita a museu, tallers de natura, senderisme, jocs a la platja, etc.

Descobrix amb els nostres guies locals els valors culturals i paisatgístics d’este entorn natural únic, i la història, fauna i flora. Visit Albufera t’oferix una manera saludable i alternativa de conéixer l’Albufera i la devesa del Saler, a colp de pedal i també navegant amb les embarcacions típiques. En la nostra oficina et lloguem les bicis, per a xiquets i adults, perquè recórregues la pinada i les zones de dunes de la platja fins a arribar sense problemes a les comportes de la gola del Pujol, amb les vistes espectaculars de l’Albufera.

Des del 2013 som empresa de turisme actiu, amb oficina d’atenció al públic al Saler (dins del parc natural de l’Albufera, al costat de la parada de l’autobús de l’EMT línia 25), on oferim les nostres activitats (passejades en barca, cicloturisme, tallers de natura, etc.), certificades amb la marca de qualitat turística Qualitur i la marca Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana. També oferim servicis ajustats per a grups i escoles.
# TIPUS
Cicloturisme Senderisme i Muntanya Aventura aquàtica Altres aventures

# ESPECIALITATS

Senderisme, excursionisme Tallers de naturalesa Rutes amb vaixell Cicloturisme