Costa de Valencia, escuela de español

Main image

Multimèdia Gallery 

Costa de Valencia, escuela de español - logo
Costa de Valencia Escuela de Español és una acadèmia dedicada a l’ensenyament de l’espanyol des de 1995. Es troba situada en plena zona universitària de València.

Informació sobre l'escola

School Image El centre és gran, disposa d'aules totalment climatitzades i una zona per a la relaxació dels estudiants amb biblioteca, videoteca, ordinadors i Wi-Fi gratis per poder usar el portàtil.

L'escola complementa les seues classes d'espanyol amb nombroses i variades activitats, com ara eixides per a menjar paella, sopar de tapes, classes de salsa, exposicions, visita al camp de futbol del València CF i d’altres. Este programa permet que els alumnes puguen aprendre l'idioma i disfrutar al mateix temps d'unes xicotetes vacances, practicar els coneixements adquirits en classe i conèixer la societat i l'estil de vida dels espanyols.

El mètode d'ensenyament es basa en l'aprenentatge progressiu de l'idioma, amb un seguiment personalitzat de cada estudiant en grups homogenis i molt reduïts (com a màxim vuit alumnes) i tutories individuals gratuïtes. Les classes són impartides per professors amb àmplia experiència i formació específica en E/LE.

Zona turística: València Terra i Mar.

Situació: cèntrica, zona universitària.

Idiomes: anglés, alemany, francés, italià, holandés, rus, hongarés, noruec i romanés.

Activitats: turístiques, culturals i d’oci.

Informació sobre el curs

Course Image Les classes comencen setmanalment amb tots els nivells del Marc Europeu i, a més, subcategories intermèdies per a garantir que cada estudiant estiga en el grau que li correspon.

Curs intensiu: el curs consta de 20 classes setmanals i dos mòduls socioculturals. És possible començar un curs de qualsevol nivell –d’iniciació a mestratge– qualsevol setmana de l’any.

Cursos complementaris: es combinen amb el curs intensiu i consten de deu classes setmanals. N’hi ha una àmplia varietat: superintensiu, conversa, pronunciació, espanyol de negocis, literatura, turisme, cinema espanyol, història espanyola recent, futbol espanyol i cultura espanyola.

Cursos de preparació al DELE i Cambra de Comerç (negocis i turisme): cursos dissenyats per a superar aquestes proves. Tant la inscripció com l’examen es poden fer en l’escola.

Cursos de llarga durada: dirigit a estudiants Erasmus i au-pair.

Classes particulars: curs individual.

Grups amb professor: estada amb classes o sense, amb programa d’activitats o sense.

Programa de formació per a professors d’espanyol com a llengua estrangera: cursos individuals, cursos de reciclatge i cursos monogràfics.

Informació sobre l'allotjament

Accommodation Image L'escola oferix diferents possibilitats d'allotjament perquè cada estudiant trie el que millor s'adapte a les seues necessitats.

Pisos compartits amb altres estudiants, situats molt prop de l'escola i perfectament equipats. És l'opció més econòmica.

Allotjament en família espanyola en règim de mitja pensió o pensió completa. Facilita la pràctica de l'idioma fora de les hores de classe. Pis compartit amb altres estudiants espanyols, combina la independència de viure compartint pis amb la pràctica de l'idioma.

Residència universitària en règim d'allotjament, estada i desdejuni, mitja pensió o pensió completa.

Hotels: l'escola gestiona gratuïtament les reserves en hotels de la ciutat.

Informació sobre les activitats

Activities Image En Costa de Valencia Escuela de Español l’ensenyament no es limita a aprendre l’idioma, sinó que inclou el coneixement de la cultura i l’estil de vida de la societat espanyola.

Informació sobre els certificats

- Institut Cervantes
- Bildungsurlaub (Alemanya)
- CSN (Suècia)
- FEDELE
- AMEELE