Galeria Multimèdia

Españolé International House València - logo

Españolé és una escola d'espanyol amb un ambient molt internacional i acollidor. Oferim atenció i seguiment personalitzat a cada estudiant per a assegurar-nos que progressa ràpidament en el domini de l'espanyol.

La nostra escola es troba perfectament situada en el centre de València. Españolé està en el Palau dels Fernández de Córdova, un palauet gòtic que hem convertit, acuradament, en una escola d'idiomes del segle XXI que combina història i modernitat.

Compta amb 2100 metres quadrats i 28 aules amb pissarres interactives, llum natural i aire condicionat, totalment equipades per a les classes de llengua espanyola. A més, també disposa de cafeteria, pati, terrassa, gandules, barbacoa, cuina i wifi gratuït.

Els nostres estudiants procedeixen de diferents països, amb el que intentem mantindre una gran mescla de nacionalitats i edats, ja que tenim alumnes entre 14 i 80 anys.

Som un gran equip de professionals que estem al teu servei per a fer que la teua estada amb nosaltres siga una experiència fantàstica!