Multimèdia Gallery 

Amb estudiants de més de 80 nacionalitats diferents, Hispania, escuela de español és un referent en l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera. La nostra escola està acreditada per importants institucions a nivell nacional i internacional, com l'Institut Cervantes i EAQUALS, Excellence in Language Education

A més, Hispania, escuela de español s'ha convertit en l'escola d'espanyol més premiada després d'haver rebut els premis més importants del sector, entre els quals destaquen els premis ST Star Award (2019, 2018, 2017, 2016 i 2015), l'esment SuperStar Spanish School i cinc esments a l'Excel·lència Educativa per iStudy Global Awards. 

En els nostres més de 19 anys d'experiència, més de 80.000 estudiants internacionals han aprés espanyol amb el Mètode Hispania, que permet als alumnes una flexibilitat total a l'hora d'assistir i triar el seu horari de classe. 

A més, la nostra escola ofereix també serveis d'allotjament, transfers, un variat programa cultural i d'oci, telèfon d'emergència 24/7, consultoria educativa, servei de traducció i serveis relacionats amb l'assegurança mèdica.

Viu l'Experiència Hispania!