Hispania, Escuela de Español

Main image

Multimèdia Gallery 

Benvinguts a Hispania, Escola d’espanyol: l’escola creada a partir dels suggeriments dels nostres estimats estudiants i professors per aconseguir crear una escola ideal. Des del primer moment en què els estudiants entren a Hispania, escola d’espanyol descobreixen una atmosfera molt agradable on tot l’equip Hispania es troba sempre disposat a ajudar, tant a nivell acadèmic, com d’integració en la cultura i societat espanyola.

Informació sobre l'escola

School Image El xalet independent on es troba situada és un entorn únic i privilegiat que permet disfrutar de les classes i també del temps lliure d'estudi en la biblioteca i sala d'ordinadors, o bé seure relaxat en les terrasses. Hispània, escola d'espanyol, es troba en una de les zones universitàries de València, a set minuts caminant del centre de la ciutat i a uns 15 de la platja amb tramvia o metro.

Els nostres professors són una peça clau del nostre èxit. Tots ells són nadius titulats universitaris especialitzats en la docència de castellà com a llengua estrangera, que a més s'han format en la nostra escola per a oferir el nostre mètode docent. D'esta manera, la seua excel·lent formació, juntament amb el seu entusiasme i passió per l'ensenyament de l'espanyol, donen com resultat un mètode docent dinàmic i interactiu amb el qual s'aconsegueix un aprenentatge de la llengua eficaç i divertit.

La qualitat en la docència de l'espanyol ha sigut des dels nostres inicis la clau del nostre creixement. La millor mostra d'açò són les recomanacions dels propis estudiants i l'èxit en les proves DELE.

Hispània, escola d'espanyol, ofereix activitats de temps lliure durant tot l'any. De fet, el centre no té temporada baixa. Per tant, els alumnes poden disfrutar d'un programa d'oci i cultura amb activitats esportives, culturals i gastronòmiques, així com visites i excursions.

Zona turística: València, Terra i Mar.
Situació: Cèntrica, zona universitària.
Idiomes: anglés, alemany, italià, francés, portugués, japonés, holandés i xinés.
Activitats: turístiques, culturals, esportives i oci.

Hispania, escola d'espanyol ofereix la màxima flexibilitat. Els estudiants poden triar si desitgen vindre al matí o a la vesprada. A més, la relació qualitat-preu és fantàstica.

Informació sobre el curs

Course Image Hispania, escola d'espanyol ofereix cursos de tots els nivells del Marc Comú de Referència Europeu ( A1, A2, B1, B2, C1 i C2) durant tot l'any. La nostra escola es dedica únicament i exclusivament a l'ensenyament de l'espanyol, per tant, subdividim els nivells de manera molt minuciosa perquè els alumnes senten que estan de veritat en la classe correcta.

Hispania, escola d'espanyol ofereix els cursos següents:

- Cursos d'espanyol general:

O Intensiu Plus: 20 hores setmanals

O Intensiu: 10 hores setmanals

O Extensiu Plus: 6 hores setmanals

O Extensiu: 4 hores setmanals

Els estudiants de llarga duració, AU-PAIRS, estudiants ERASMUS o d'INTERCANVI tenen grans descomptes en aquests cursos.

- Cursos de preparació per al Diploma DELE: Hispania, escola d'espanyol presenta cada any a més de 100 estudiants al DELE tenint sempre un èxit de quasi el 90%.

- Classes privades: classes " al menú".

- Cursos de vacances: aquests cursos són cursos d'espanyol general amb activitats integrades.

- Cursos d'espanyol per a fins específics: cursos per a metges, negocis, turisme i professionals jurídics.

- Cursos de cultura espanyola: són cursos de literatura, història d'Espanya, cine i art

- Curs de formació de professors d'espanyol: cursos presencials on els estudiants aprenen la realitat de l'aula ELE i se senten preparats per a ser professors d'espanyol.

- MÀSTER en Formació de Professors d'Espanyol: Màster que ha creat Hispania, escola d'espanyol i la Universitat Europea de Madrid ( Centre Adscrit a València).

Informació sobre l'allotjament

Hispania, escola d'espanyol oferix els següents tipus d'allotjament:

- Pis d'estudiants: l'opció perfecta per a fer amics. Situats prop de l'escola, els nostres pisos d'estudiant estan perfectament equipats i tots tenen Wi-Fi.

- Allotjament en família amfitriona: l'estudiant pot triar si desitja estar allotjat en modalitat de mitja pensió o pensió completa. És l'allotjament ideal per aconseguir una immersió completa en la vida i cultura espanyoles.

- Residència Universitària: Allotjar-se en una residència universitària és una altra forma de viure amb estudiants de la mateixa edat i, per tant, una oportunitat més de conèixer nous amics i viure al màxim el viatge d'estudis.

Informació sobre les activitats

Activities Image Hispania, escola d’espanyol ofereix una gran varietat d’activitats: tours per la ciutat, excursions als llocs més bonics de la Comunitat Valenciana, visites a museus, assistència a obres teatrals, degustació d’orxata, sopars internacionals, nits de ball, activitats esportives i classes de flamenc i salsa entre altres activitats.

Informació sobre els certificats

- Institut Cervantes
- CSN (Suecia)
- AMEELE, FEDELE
- Bildungsurlaub (Alemanya)
- Nazareth College (Nova York, EUA)