Multimèdia Gallery 

Taronja School - logo

Estem bojos? Bé, només una mica i... ens encanta! Som un equip dinàmic, jove i pròxim amb una llarguíssima experiència en l'ensenyament de l'espanyol. I, sobretot, som persones que ens preocupem per tu i t'ajudem en tot el que podem. Vols conéixer-nos?

Estudia espanyol en ple centre de València a l'escola Taronja. Sentiràs l'efervescència d'aquesta ciutat alegre i vibrant. Tot està a un pas de l'escola: botigues, restaurants, transports i els llocs més importants de la ciutat.

Taronja ofereix una gran varietat de cursos. Tots els programes estan acuradament dissenyats i passen intensos controls de qualitat. L'enfocament dels professors a l'hora de preparar les classes es basa en les necessitats, objectius i interessos dels estudiants.

Però no només ens preocupem per ensenyar espanyol. També ens agrada divertir-nos! Per això, donem una gran importància a la integració social i cultural dels estudiants preparant, constantment, activitats socials i programes culturals. No hi ha un altre lloc com Taronja... Descobreix-la!

Anem, Taronja!