Parc de Capçalera

Main image

Multimèdia Gallery 

Hi ha racons a València que et permeten desconnectar, recarregar les piles i contemplar capvespres meravellosos. Vols saber-ne més?

El Parc de Capçalera es troba en l'antic llit del riu Túria de València. Una forma genial de combinar la naturalesa i la ciutat en un mateix entorn. Aquest racó és un lloc ideal per a desconnectar, deixar l'enrenou de la gran urbs a un costat i gaudir dels seus més de 330.000 metres quadrats d'extensió. Aquesta zona recrea com era l'antic riu i fa de l'aigua una gran protagonista.

A més, el Parc de Capçalera acull una gran varietat d'activitats relacionades amb la cultura, l'oci i l'esport. Per a traure major profit d'aquesta gran extensió, es divideix en diferents zones: el Bosc de la Ribera, la Plataforma Mirador, el Bioparc i el Parc d'Atraccions. Vols saber-ne més? Només has d'endinsar-t’hi i descobrir tot el que amaga. Et sorprendrà!

El Bosc de la Ribera travessa una àmplia zona boscosa on podràs anar amb bicicleta, fer un agradable passeig, practicar running, gaudir de parcs infantils amb els més xicotets o contemplar el seu jardí botànic.

La Plataforma Mirador, per la seua part, és l'única zona elevada del parc. Des d'ella, es pot gaudir d'una vista panoràmica del conjunt del jardí i contemplar preciosos capvespres. En una de les vessants del pujol hi ha un amfiteatre que acull múltiples representacions, un lloc diferent per a gaudir de la cultura. Si vols fer un passeig amb barca per un dels seus xicotets llacs, només has de llogar una embarcació, just al costat d'aquest amfiteatre.

Sens dubte, el Bioparc és un dels grans protagonistes del Parc de Capçalera. Descobreix aquesta zona i observa com València es transforma en una xicoteta sabana africana amb centenars d'animals sorprenents. Podràs veure girafes, elefants, lleons i fins i tot cocodrils. Així mateix, per als més xicotets, el Parc d'Atraccions és un lloc ideal per a córrer, saltar i gaudir d'un dia en família inoblidable.

València amaga racons amb molt d'encant. Oblida't del temps i gaudeix dels seus entorns privilegiats.

Més informació

TIPUS

Jardins

Parcs