Galeria Multimèdia

CaminArt
Precio: 14.0 €
La història de València està molt relacionada amb la seda, des de les moreres per a la cria del cuc que produïx este llarg i fi fil fins als tallers artesanals per a la elaboració tèxtil, passant per la Llotja, el Palau Tamarit o el Col·legi de l'Art Major de la Seda, rehabilitat i convertit en Museu de la Seda.
A més d'aquestos emblemàtics edificis vinculats a la seda, l'elaboració de la qual va ser des del segle XV al XVIII el principal motor econòmic de la ciutat, trobem nombroses referències vinculades a la fabricació d'aquest teixit, des d'indumentària exposada en els museus o retrats amb personatges representats vestint luxosos teixits de seda.
Aquest important llegat seguix viu en els teixits de la indumentària regional, símbol de les nostres tradicions. Passat, present i futur s'uneixen gràcies a un element en comú: la seda.
Acompanya'ns i descobreix els secrets de la seda, com el funcionament d'un teler, les fases del treball seder i les tècniques, el dia a dia d'un teler seder, o la construcció de la Llotja de la Seda. Una experiència única!
Duració: 2:30h. Mínimo 10 persones.
# Disponibilitat
Tot l’any
# Serveis inclosos
Guía oficial de Turisme de la Comunitat Valenciana.
Entrada al Col·legi de l'Art Major de la Seda.