Palaus Valencians

Main image

Multimèdia Gallery 

Turiart Tours

Precio: 16.0 €
La ruta pels palaus valencians és indispensable per a conéixer València, ja que són part fonamental de la capital del Túria.
Un dels principals atractius dels palaus de València és l'espectacular llegat arquitectònic que han deixat els nobles i burgesos valencians que van viure en l'època d'esplendor valenciana.
Aquesta ruta es centra en descobrir els secrets dels palaus més bells de la ciutat, el Palau del Marqués de Dos Aguas, el qual destaca per la seua impressionant façana i per allotjar el Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries. el Palau dels Comtes de Cervelló, el qual a més d'haver sigut residència de reis i il·lustres, alberga hui dia la Galeria Borbònica.
Deixa't enamorar de la millor herència que hi ha a València, t'estan esperant tusses les façanes, *marmolinas, escales monumentals, llums d'aranya, rocalles i portes amb acabats luxosos que hui són la millor representació de la tradició palatina de la ciutat.
Es tracta d'un tour guiat en l'exterior i amb accés a l'interior de dos palaus, no obstant això, si per alguna raó no està obert algun dels dos palaus, es fa la visita al Palau del Marqués de Camp.
Té una duració aproximada de 2 hores.

#Disponibilidad

Inicio
fin
L
M
X
J
V
S
D
11/11/2020
31/03/2021