Passeig guiat amb barca amb posta de sol en l'Albufera

Main image

Multimèdia Gallery 

Visit Albufera

Precio: 8.0 €
Viu una experiència inoblidable gaudint d'un dels capvespres mes bells d'Espanya. L'eixida és des dels nostres principals embarcadors i s'ofereix la possibilitat d'afegir un brindis amb botella de cava a bord.

Després de realitzar un recorregut d'aproximadament 60 minuts gaudint del paisatge, l'observació de tota mena d'ocells aquàtics i aprenent de les explicacions dels nostres guies, arribem al centre del llac, uns minuts abans de la posta de sol, el temps just per a preparar les càmeres de fotos i començar a gaudir del sublim espectacle. S'apaga el motor per a detindre la barca uns 15 minuts en silenci sobre les tranquil·les aigües del llac i poder experimentar la bellesa del capvespre en tota la seua plenitud. Comença el ball de colors, el cel comença a cremar amb tons rojos i taronges. Després de les muntanyes de l'interior de la província de València s'albira l'últim raig de sol que es reflecteix en les afables aigües de l'Albufera.
El tour dura uns 75 min. aprox. en els quals el client va navegant mentre gaudeix del paisatge i les explicacions del guia barquer. En tot el transcurs del tour no hi ha opció d'abandonar l'embarcació.
IDIOMES: 1. Español 2. Valencià. Opció de servei extra: 3. Anglés.
L'activitat necessita d'un mínim de 6 per a operar però d'1 a 5 persones poden reservar i contactar amb l'empresa per a unir-los a altres reserves.
Disponible 365 dies.
Horari eixida: 1 hora abans del crepuscle

#Disponibilidad

Disponible todo el año

#Servicios incluidos

Navegació amb barquer/guia en embarcació de 32 places durant 75 minuts. Mapes, imatges i fitxes informatives en diversos idiomes per a consultar