Galeria Multimèdia

Paseando por los poblados de la mar
Precio: 125.0 €
Passeig guiat pel Cabanyal, des de la platja que va inspirar Sorolla per crear les seves obres marítimes, el lloc on treballaven els pescadors, i La Llotja de peix, on veníen la mercaderia. Just al costat de la casa dels bous, o la fàbrica de gel. Coneixerem també l'arquitectura d'estil modernista popular, construida a principis del segle XX, on també coneixerem allò més actual i renovat del barri. Un passeig entretingut, i documentat on et trobaràs com a casa.
Coneix el Cabanyal, de la mà d¿un guia expert del marítim. Una de les rutes per descobrir Els Poblats Marítims de València.

Coneix el Cabanyal, de la mà d¿un guia expert del marítim. Una de les rutes per descobrir Els Poblats Marítims de València.
Aquesta és una tarifa per a grups o clientes privats. Sol-licite la data que li interese de forma anticipada.
Portar calçat còmode, roba lleugera, protecció solar. Estar en el punt d'eixida 10 minuts abans l'inici. (Aforament limitat.)
No s'admetran canvis o devolucions per no presentar-se en l'horari acordat.
COM ARRIBAR: Autobusos Nºs: 32, 92, 19. Tramvia: 4, 6,8. València. Bus turistic (Les Arenes). Punt de trobaja: Passeig Marítim. Oficina de Turisme Playa. Escultura Actor Antonio Ferrándis.
Complim les bones pràctiques per a evitar riscos de contagi Covid-19
# Disponibilitat
Tot l’any
# Exclusions
31/12/2022 1/01/2023 31/12/2023
# Serveis inclosos
Visita guiada a peu d'hora i mitja aproximada pels Poblats Marítims de València mostrant el patrimoni del Barri del Cabanyal. Guia de Turisme.
# Altres serveis
25.0 €
Suplement Diumenge y Festiu