Pescaturisme València

Main image

Multimèdia Gallery 

Paseando por los poblados de la mar

Precio: 900.0 €
Naveguem a bord d'un veler fins on la barca Carolina està pescant. El relat del guia ens informa sobre la història del port de València, la Marina, els Poblats Marítims, les arts de pesca, i posen en valor la pesca d'arts menors. L'activitat dura unes 4 hores, des de les 9 del matí fins a les 13h aproximadament. Després de l'experiència d'estar enfront del barc de pesca, tornem a port, i allí veurem la selecció del peix per a la venda en la llotja. Recorrem la zona de llotja de peix on reconeixerem les xarxes i materials que s'utilitzen per a la pesca diària. Eixim i tornem des del Port de València.
Durant la navegació, se serveix desdejuni i aperitiu. Disfrutem de la mar, la brisa, les vistes i la companyia. És una experiència fantàstica i un reconeixement al valor del peix fresc que es pesca de forma artesanal.
Es recomana portar calçat adequat, amb sola de goma blanca, crema solar, ulleres de sol, gorro i guants. Si pensa que es pot marejar ha de prendre una biodramina una hora abans de l'embarcament. Si creu que està embarassada ha d'avisar al capità.
Preu per persona, per a mínim 10 passatgers. L'activitat es pot contractar per a menys persones sol·licitant pressupost.
Es recomana sol·licitar dinar per a reservar al restaurant de la llotja de peix per un suplement de 45€.

#Disponibilidad

Disponible todo el año

#Exclusiones

Fiestas locales Fin de semana Puentes Semana santa