València, Ciutat de la Seda

Main image

Multimèdia Gallery 

Visit Valencia

Precio: 20.0 €
Des de l'Oficina de Turisme en la Plaça de l'Ajuntament un agradable passeig ens portarà a l'edifici de la Llotja de la Seda, d'estil Gòtic medieval iPatrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Després de visitar el seu exterior, entrarem i visitarem totes les estades obertes al públic: Pati dels Tarongers, Sala de Contractació, Capella i el Pavelló del Consolat de la Mar. Els detalls històrics i arquitectònics i alguna anècdota sobre el que ací va ocórrer (i continua ocorrent) et donaran una bona mostra de la importància d'aquest lloc a nivell internacional.
La visita continua amb el major i més antic arxiu d'Europa relacionat amb la indústria de la seda: el Museu i Col·legi de l'Alt Art de la Seda.
Ací gaudirem d'una tríada històrica: descobrirem els moments clau del desenvolupament de la indústria a València; coneixerem les sales nobles de l'edifici -el Saló de la Fama, l'Arxiu Històric i la Capella- i coneixerem el funcionament dels telers de seda dels segles XVIII i XIX.
La visita finalitza a la Botiga de la Seda del museu, on podrà adquirir records i autèntiques peces de seda.
Quan: Dissabtes a les 11h
Punt de trobada: Oficina de Turisme de la Plaça de l'Ajuntament.
Duració del Tour: 2 hores
Inclou: Visita exterior i interior de la Llotja ( Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO) i el Museu i Col·legi de l'Art Major de la Seda.
Idiomes: Castellà i anglés, bilingüe.
Guia oficial.
Reserva garantida fins a *48h abans de la seua eixida.
No s'ofereix: 1 de Maig i 25 de desembre.

#Disponibilidad

Inicio
Fin
L
M
X
J
V
S
D
01/01/2020
31/12/2020
22/10/2019
31/12/2019

#Exclusiones

Fiestas locales Semana santa

#Servicios incluidos

Entrada a la Llotja de la Seda.
Museu i Col·legi de l'Alt Art de la Seda.