La Marina de València

Main image

Multimèdia Gallery 

El port històric de València s'ha convertit en la millor seu per a celebrar esdeveniments corporatius. Innovació, cultura, nàutica i gastronomia conviuen de manera única a només 10 minuts del centre de la ciutat, amb instal·lacions modernes i espais polivalents amb gran capacitat i totes les prestacions. 

La Marina de València compta amb excel·lents comunicacions amb l'aeroport i els principals punts de la ciutat i ofereix 1000 places d'aparcament a cobert amb preus competitius. A més, hi ha una variada oferta d'allotjament i restauració accessible a peu. 

La Marina de València compta amb infraestructures de gran capacitat com La Base, una nau diàfana de més de 2000 m² amb vista a la mar al costat de l'emblemàtic Veles e Vents, i huit espais diferents a l'aire lliure i amb accés a la mar. El Tinglado 2 és un antic magatzem catalogat com a monument d'interés local que compta amb un espai obert ensostrat de 4200 m² amb elegant arquitectura modernista. 

Els esdeveniments i reunions empresarials trobaran el seu millor complement en l'àmplia varietat d'activitats nàutiques, l'oferta gastronòmica de qualitat amb vista a la mar, que inclou serveis de servei d'àpats, i amplis restaurants amb terrassa especialitzats en arrossos i cuina marinera. 

Ubicació, experiència, professionalitat i sabor. Els millors ingredients per a un esdeveniment perfecte.