Banys de l'Almirall

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix els Banys de l'Almirall i coneix part de la història que envolta a la ciutat de València.

València amaga molts secrets plens d'història i de cultura. Vols descobrir un dels més ben guardats? Els Banys de l'Almirall són unes instal·lacions que segueixen el patró dels banys musulmans, també coneguts com Hammam.

L'edifici on es troben aquests banys és una construcció medieval de l'època cristiana i un dels pocs a Espanya que s'ha mantingut en actiu des de la seua creació fins al segle XX.

Els Banys de l'Almirall es van construir entre 1313 i 1320 i es caracteritzen per la seua bellesa en l'arquitectura. Aquest espai està dividit en tres estades diferents per a l'aigua freda, temperada i calenta. El seu conjunt arquitectònic es completa amb el Palau dels Almiralls d'Aragó, d'estil gòtic i on s'amaguen interessants zones, com un pati central amb pou i una primera altura amb una àmplia galeria de finestres ogivals.

Aquest xicotet racó de la ciutat de València està declarat Monument Històric Artístic i, en 1993, va passar a ser Bé d'Interés Cultural. Vols saber més? Només has de visitar aquest edifici i sorprendre't mires on mires.

Més informació

Horari

De martes a domingo, de 11.00 h a 14.00 h.