Multimèdia Gallery 

València oculta un tresor modernista realitzat amb una espectacular estructura de metall, no et perdes aquest punt de trobada gastronòmica i patrimonial de la ciutat!

El Mercat de Colom a València és una grata sorpresa per a qualsevol que recórrega els bonics carrers del seu eixample. Situat en una zona molt comercial i plena de vida, aquesta preciosa estructura metàl·lica d'inspiració modernista amb portades de rajola i ceràmica a manera de grans arcs és obra de l'arquitecte de Sagunt Francisco Mora, i la seua inauguració en 1916 va ser celebrada amb una gran festa.

Aquest enclavament, que en altres temps va ser un mercat tradicional a l'ús del Mercat Central, va ser construït per a satisfer la demanda del barri en què es troba, i s'ha adaptat als nous temps reinventant-se com a zona d'oci, compres i gastronomia. Al Mercat de Colom els restaurants són un gran atractiu i s'ha aconseguit reunir un bon nombre de locals amb propostes realment interessants.

Després de la seua restauració en 2003 es van construir grans cubs de cristall a la planta de carrer que alberguen animades cafeteries, deixant reservat el subsol per a algunes botigues d'alimentació gurmet i per als restaurants. A més, durant l'any se succeeixen les exposicions, mercats ambulants i activitats sota la seua coberta.

El Mercat de Colom és un dels punts més fotogènics de la ciutat, i es troba realment prop del Jardí del Túria, per la qual cosa pot ser un lloc fantàstic per a detindre's a descansar o menjar després d'un llarg passeig. Anota aquest impactant edifici en la teua llista de coses que veure a València i baixa a descobrir a les botigues del seu subsol deliciosos productes i el peix més fresc que et pugues imaginar!