Galeria Multimèdia

Vine a descobrir les restes de les increïbles muralles de València en un autèntic viatge en el temps. No t'ho perdes!

Les muralles de València ens conten que, en altres temps, aquesta ciutat romania fortament guardada per alts murs i fortes portes. Hui dia, ens queden alguns vestigis de les antigues muralles de València que pots admirar per a fer-te una idea de les seues dimensions mentre van estar en peu.

Les muralles de València van traçar tres contorns diferents al llarg dels segles, marcant el creixement de la ciutat a través de cercles concèntrics. El primer perímetre, el menor, és el de la muralla romana, el següent és el corresponent a la muralla àrab, i finalment el perímetre major seria el de la muralla cristiana.

Per a visitar restes de les muralles de València pots acostar-te a la sala d'exposicions que es troba sota la Plaça del Tossal, al Barri del Carme de València, i descobrir part de la muralla àrab, de la qual també queda una torrassa a la plaça de l'Àngel. De la muralla cristiana de València pots visitar les magnífiques torres o portes d'entrada que encara queden en peus, les Torres de Quart i les Torres de Serrans. També pots admirar el jaciment que guarda part d'un antic portal al carrer Colón. Anar a la recerca de les restes de les antigues muralles de València pot ser una autèntica aventura i una gran manera de conéixer la part més antiga de la ciutat!