Galeria Multimèdia

Els amants de la música en directe no poden perdre's una visita al Palau de la Música. La seua acústica ha sigut lloada per orquestres i cantants de tot el món.

La Comunitat Valenciana és un territori amb una gran cultura musical, la qual cosa es reflecteix en el talent dels nostres músics i la multitud de bandes que es conserven en cada poble. Els espais per a gaudir de la música en directe són imprescindibles, i el Palau de la Música de València

ofereix un marc incomparable per als melòmans.

L'edifici es troba als Jardins del riu Túria i va ser inaugurat l'any 1987. Compta amb una gran sala simfònica per a quasi 2.000 espectadors i una sala de cambra amb quasi 500 butaques. Aquest auditori s'ha guanyat el respecte i reconeixement del sector per la seua fantàstica acústica i és la seu de l'Orquestra de València, la principal formació de la ciutat.

El seu vestíbul envidrat ens dona unes precioses vistes als jardins, i el Palau de la Música funciona també com a centre cultural i punt neuràlgic d'activitats de tota classe. Exposicions, formacions, assajos... és un lloc ple de vida i de música, amb una programació contínua que combina la música clàssica amb noves veus.

Dins de les instal·lacions destaca l'Òrgue que presideix la Sala Iturbi, la més important de l'auditori. Amb 7 metres d'altura i 3 de profunditat, aquest immens instrument només s'usa en concerts simfònics i en el cicle "Orgue al Palau", en el qual els assistents tenen una pantalla per a poder veure en directe com toca l'organista. Una forma diferent de gaudir de la música, en un edifici preparat per a això. Visita'l!