El magnífic edifici del Centre del Carme és el protagonista silenciós i impactant de totes les seues exposicions, triades amb cura per a enriquir l'oferta cultural de la ciutat. Descobreix-lo.
Més informació
Horari

De dimarts a diumenge de 10.00 a 20.00 h. Dilluns tancat.

El Centre del Carme a València és un museu que no has de perdre't en la teua visita per l'històric i bohemi Barri del Carme, al qual dona nom. Aquest magnífic i complex edifici va ser el Reial Monestir de La nostra Senyora del Carme, fundat en 1281, i des d'aleshores i amb el pas dels segles ha anat experimentant grans transformacions.

Et recomanem visitar els seus dos claustres, el gòtic i el renaixentista, i gaudir del silenci i la tranquil·litat que pots trobar en aquests màgics enclavaments situats al centre de la ciutat. Les seues sales d'exposicions et portaran fins a racons que encara conserven signes que en el seu moment van ser llocs de retir i vida quotidiana dels monjos.

Les exposicions que podràs gaudir al Centre del Carme de Cultura Contemporània et sorprendran per la seua aposta per veus noves i fresques, l'especial cura que posa en una labor com el disseny de cartells i la il·lustració i la seua inclusió d'atrevides exposicions de tota classe de formats i tendències.

Es tracta d'un museu que, a més, és pilar de la vida cultural de la ciutat, ja que alberga diversos festivals i jornades, com el Bava Kamo, festival i fira del llibre il·lustrat, o els concerts i projeccions que sol programar quan s'acosta l'estiu a València.

I els caps de setmana segur que podràs trobar un racó o activitat perfecte per als més xicotets. A més, està molt pròxim al Jardí del Túria, així que pots aprofitar el teu passeig per aquest riu ple d'arbres per a acostar-te a conéixer-lo. No t'ho perdes!