Museu d'Història de la Ciutat de València

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix els costums i la cultura de València i viatja en el temps a través dels 22 segles d'història de la ciutat.

Més informació

Horari

Dimarts a dissabte 9.30 ha 19.00 h Diumenges i festius de 9.30ha 15.00 h

Imagines viatjar en el temps pels 22 segles d'història de la ciutat de València? Només has d'entrar i visitar el Museu d'Història de València (MhV) per a rememorar els esdeveniments més significatius i les cultures i costums que han forjat la seua manera de ser.

El museu es troba en l'antic depòsit d'aigües que proveïa a la ciutat, prop del Parc de Capçalera. Arquitectònicament parlant, el MhV és un bonic edifici de rajola i pilars. És una de les més belles expressions de l'arquitectura industrial huitcentista.

El Museu d'Història de València és un lloc didàctic i d'oci on poder descobrir el passat de la ciutat d'una forma diferent i molt rigorosa, amb fons arqueològics, pictòrics, documentals, fotogràfics i virtuals. És una manera de rememorar els esdeveniments que han construït la història de la ciutat de València, revelant els costums i cultures que han forjat la seua manera de ser. Viuràs en primera persona cada època, coneixent els seus protagonistes i submergint-te en les vivències de cada segle. Aquest museu és l'espai ideal on la música, la literatura i la fotografia es materialitzen.

El museu compta amb una exposició permanent que s'inicia amb la presentació de “La València viscuda”, una mostra a través de projeccions del passat recent de la ciutat, que serveix de preàmbul i que es coneix com a Màquina del Temps.

La Màquina del Temps és una eina que permet descobrir l'aspecte de la ciutat al llarg de la seua història. És com un gran volant per a conéixer els espais urbans més rellevants i els seus esdeveniments en cadascun d'eixos huit períodes històrics.

Objectes, fotografies, obres d'art… Tot el que t'imagines podràs descobrir-ho en el MhV.