Multimèdia Gallery 

Descobreix al cor de València un museu amb obres d'artistes universals com Caravaggio, El Greco, Van Der Weyden, Benlliure, Ribalta o Pinazo. Anota-ho en la teua llista de coses a fer a la ciutat!
Més informació
Horari

Visites guiades. Dilluns a divendres: 10:00 h (menys dijous) – 11:00 h. – 12:00 h. – 12:30 h. – 17:00 h. – 18:00 h.
Dissabtes: 11:00 h. – 12:00 h. – 12:30 h.

El Museu del Patriarca a València existeix com a tal des de 1959, any en què es va voler compartir la seua increïble col·lecció tant artística com històrica amb el públic. En una de les zones més cèntriques de la ciutat, molt pròxim a la Catedral i el Micalet, aquest museu posseeix un bon nombre de peces d'alt valor i ofereix al visitant exposicions temporals de molt d'interés, a més de projeccions i concerts al seu preciós claustre.

A València, el Museu del Patriarca ha aconseguit convertir-se en visita obligada a través d'un gran treball de programació, que inclou els seus fons més valuosos i les obres artístiques amb les quals el fundador va dotar el col·legi. Aquest compta amb mostres rellevants de pintura espanyola d'estil gòtic, del Renaixement amb valuoses obres d'El Greco, del Barroc i a més de pintures del segle XVIII i XIX. També inclou mostres de pintura italiana i flamenca amb obres d'autors com Caravaggio o Van Der Weyden, a més de Ribalta, Benlliure o Pinazo.

El Museu del Patriarca permet al visitant submergir-se en el clima polític i cultural de la Contrareforma a través de la figura del patriarca, l'arquebisbe Joan de Ribera. En eixe sentit, la col·lecció reuneix un bon nombre d'objectes històrics entre els quals destaca el manuscrit redactat per Tomàs Moro durant la seua captivitat a la Torre de Londres, a més de bíblies, documents, estudis musicals, partitures, escultures i un llarg etc.

Inclou una visita a aquest preciós museu en el teu pas per València, i deixa't sorprendre per la bellesa de les seues sales d'estudi i la seua intel·ligent restauració. No t'ho perdes!