L'Oceanogràfic

Main image

Multimèdia Gallery 

Més informació

Preu

http://www.cac.es

TIPUS

Parcs temàtics

L'Oceanogràfic ens invita a viatjar pels principals mars i oceans del planeta. Més de 45.000 exemplars de 500 espècies marines diferents, entre les quals es troben taurons, belugues, morses, lleons marins, pingüins i mantes rajades, poblen nou torres submarines que estructurades en dos nivells, representen els ecosistemes més emblemàtics del planeta.

El parc, creat com un gran centre d'oci, formació i investigació, està estructurat en deu grans zones. Les àrees marines reflectixen l'hàbitat del Mediterrani, els oceans polars -Àrtic i Antàrtic-, les illes, els mars tropicals, els mars temperats i el mar Roig. A més, el parc posseïx un espectacular dofinari, un auditori -dins del qual es troba l'aquari del mar Roig-, una zona que representa els aiguamolls -amb una àrea per als manglars i una altra per a les marjals-, i diferents zones de jardí, amb més de 80 espècies diferents de plantes. I per descomptat oferix multitud de servicis, com botigues i restaurants, entre els quals destaca el restaurant submarí, en què els clients poden sopar rodejats per un immens aquari.

Ahora con el Pasaporte Animalia, podrás convertirte en entrenador de delfines por un día. Esta actividad que se realiza los fines de semana consiste en una interesante visita al delfinario y a la zona técnica de los leones marinos acompañados de los entrenadores para conocer de cerca a estos simpáticos animales y sus cuidados. Más información llamando al 96 197 55 00 y reservas en el 902 100 031.