Les Arts

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix a Les Arts temporades i programacions elaborades per a satisfer cada vegada més sensibilitats artístiques. Inclou una connexió amb les arts escèniques en la teua escapada per València.

Les Arts s'ha convertit en el verdader centre de les emocions de la ciutat de València.

Temporada a temporada, les seues propostes d'arts escèniques han aconseguit acollir produccions, gèneres i disciplines tan variades com jazz, dansa, sarsuela, flamenc, recitals, concerts simfònics i, per descomptat, grans òperes.

A través d'un treball exquisit, sensible, de mirada àmplia, Les Arts ha aconseguit connectar amb un públic variat, que representava necessitats i estils tan diversos que satisfer-los ha suposat un autèntic repte que, sens dubte, Les Arts ha superat.

Totes les butxaques, edats i gustos trobaran espectacles a la seua mida, i bona prova d'això són les ofertes per a joves o les sessions matinals, que converteixen les arts escèniques en un luxe totalment accessible. La premissa que la cultura ha de ser accessible per a tots és un dels motors que impulsen el treball de l'equip de Les Arts.

Un altre dels grans tresors d'aquesta institució és l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), que des de 2006 no deixa de créixer en excel·lència i reconeixement internacional i que de manera àgil s'adapta a gèneres com l'òpera o la música simfònica.

I tot això en un edifici realment únic, envoltat del gran parc urbà del Jardí del Túria i de la resta de projectes futuristes que constitueixen la Ciutat de les Arts i les Ciències, com L'Hemisfèric, el Museu dels Ciències o l'Àgora. Descobreix la programació de les seues temporades i no perdes l'oportunitat de connectar amb l'art en aquest magnífic palau d'increïble disseny.