Galeria Multimèdia

Història, arrels, cultura... Endinsa't a Xàtiva i deixa't portar per la tradició i idiosincràsia de la seua Fira d'Agost. Ho prometem: la diversió està assegurada.

Quan arriba el 15 d'agost, Xàtiva es prepara per a viure cinc dies de grans moments gaudint de la seua cultura. I és que, des de 1250 per privilegi de Jaume I, aquest destí celebra la seua famosa Fira d'Agost, declarada Festa d'Interés Turístic Nacional.

Els carrers i les places de Xàtiva s'omplin de vida amb atraccions de fira, mercats ambulants i un complet programa d'activitats culturals. Entre elles destaquen, per exemple, el concurs de tir i arrossegament, els espectacles de focs artificials, els cants de albaes, el trofeu de motociclisme, el cicle de teatre infantil o el Festival de la Cançó. Els orígens de la Fira d'Agost es relacionen amb la compravenda d'animals, encara que la Fira de Bestiar dins de la festa ha passat a un segon pla.

Apunta aquestes dates en el calendari i veuen a gaudir de la cultura, la tradició i les arrels d'un poble que presumeix d'història. T'esperem a Xàtiva!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

15/08/2023

Data finalització

20/08/2023

Tipus d'interès

Interés turístic nacional

Interés turístic provincial