Galería Multimedia

Acércate a una playa de arena y grava reconocida con la Bandera Azul de calidad, equipada para que disfrutes de un día increíble de verano al sol.

La Platja Nord de Torreblanca es troba al tram nord del front litoral de Torrenostra (un nucli de població que pertany a Torreblanca). És una platja urbana d'arena fina daurada que també té zones de grava i que destaca per la qualitat de les seues aigües i pels seus fons suaus.

Té diversos segells de qualitat que certifiquen el seu bon estat, des de la bandera blava a la Q de Qualitat, passant pel segell Qualitur. Una altra de les virtuts d'aquesta platja és la seua amplitud i un entorn marcat per la bellesa del Parc Natural de El Prat de Cabanes-Torreblanca.

La Platja Nord està prop del nucli urbà, s'hi pot accedir amb cotxe o amb autobús i trobaràs places d'aparcament per a deixar el teu vehicle. Pel tram nord de la platja (valga la redundància) veuràs una zona de dunes rehabilitada en 2010 i podràs recórrer el seu passeig de fusta fins al Pont de la Llacuna del Fartet. Quan arriba el capvespre, la il·luminació amb llums led de baixa intensitat et permet observar el paisatge combinat de les dunes i la mar, i és realment bonic.

La llargària de la platja és de 720 metres, amb una amplària de 30 metres, i compta amb tots els serveis que necessites per a passar-t'ho bé de manera segura. Tens serveis de vigilància, neteja i manteniment, lavabos, dutxes i rentapeus, una zona esportiva i restaurants a prop en els quals gaudir d'un bon menjar. Què més necessites? T'animem a visitar Torreblanca i acostar-te a la Platja Nord a viure un dia de somni.

Certificados de Calidad y Medio Ambiente
Bandera Azul
# SERVICIOS
Playa Urbana Pasarelas Playa Abierta Hoteles Cruz Roja Grava Camping Restaurante Lavapies Juegos Deportivos Estado del Mar Parada Taxi Parking FFCC Servicios WC Acceso Persona Movilidad Reducida Bandera Azul Ver más Ocultar