Compartir:
Comunitat Valenciana

2019 en la Comunitat Valenciana: una destinació que ho té tot

Newsletter 767    04/01/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Casa Rural La Montaña I a Chella

Planeges una escapada rural? Tenim un pla redó: una casa rural amb tot el necessari perquè majors i xiquets passen uns dies inoblidables a Chella, un municipi amb paratges naturals de gran bellesa.

+ Llegir més

Descobreix el centre històric d'Oropesa del Mar a la Casa Arizo

Allotja't en una casa de principis del segle XX que ha sigut rehabilitada recentment per a oferir als hostes totes les comoditats en el centre històric de la localitat castellonenca d'Oropesa del Mar.

+ Llegir més

Ali-Sub, el teu centre d'activitats subaqüàtiques a La Vila Joiosa

Si estàs pensant a endinsar-te en el món del busseig, en Ali-Sub s'encarregaran de proporcionar-te tot el necessari perquè gaudis de les teues immersions des del seu local del Club Nàutic de La Vila Joiosa.

+ Llegir més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Bolulla

Bolulla és un encantador municipi de carrers tranquils i cases d'un sol pis. La font dels Chorros, la penya del Castellet, l'estret de l’Algar així com rutes com la del barranc del Negre, el camí del carter i la ruta de la penya del Matapoll són de gran interés turístic.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Arbres monumentals de la Comunitat Valenciana

El concurs Arbre Europeu de l'Any distingeix els arbres com un important patrimoni natural i cultural que hem d'apreciar i protegir. La Comunitat Valenciana ha aportat a aquesta candidatura arbres tan espectaculars com l'Om de Navajas, triat Arbre d'Espanya 2019; la palmera imperial d'Elx, el pi negral de La Yesa i la Garrofera de Foia Brell a Alacant.

+ Llegir més

Preparant La Santantonà i totes les celebracions de Sant Antoni Abat

Cada mes de gener, Forcall celebra la seua ancestral festa de La Santantonà. Una celebració pagana en honor a Sant Antoni Abad, en la qual el foc, la vida, sants i dimonis són protagonistes.

+ Llegir més

Propòsit per a 2019: viure un any ple d'experiències úniques

Sempre hi ha una bona excusa per a tornar a la Comunitat Valenciana! La seua gastronomia, els seus paisatges i, com no, les seues festes. Com no podia ser d'una altra forma, els primers mesos del 2019 arriben carregats de grans cites on la pirotècnia, tradicions i música són el comú denominador.

+ Llegir més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València