Parcs temàtics i d’oci a la Comunitat Valenciana. Emoció ...

Parcs temàtics i d’oci

Tindre un clima suau i 3000 hores de sol a l'any és tot un avantatge, perquè ens permet gaudir més temps de tota l'oferta de parcs temàtics i d'oci de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana.

L'oferta és cada vegada major i s'adapta a totes les butxaques i interessos. Des de les trepidants muntanyes russes de Terra Mítica a Benidorm als tallers de ciència divertida en el Museu de les Ciències de València, passant per la zoo immersió animal en Bioparc en la mateixa ciutat, el Safari Aitana de Penàguila o els parcs d'animals de Terra Natura i Mundo Mar, tots dos a Benidorm. A més, en la temporada estival, obrin les seues portes parcs aquàtics com Aqualandia a Benidorm, Aquopolis a Cullera o Aquarama a Benicàssim. Altres parcs d'oci familiar que no et pots perdre en la teua pròxima visita són el Jardí Encantat a Oropesa del Mar, el Centre de Trenets a Vapor de Riba-roja de Túria o el Dinopark a Callosa d'en Sarrià.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Altres
Parcs temàtics
Espais naturals
Parcs aquàtics

Inspira't

image
Descobreix tot el que pots fer i viure a Alacant. Et parlem del turisme accessible i de com la ciutat s'hi ha adaptat.
image
Descobrir la Comunitat Valenciana en família pot convertir-se en l'aventura de l'any. Et detallem tots els plans que ací t'esperen i et convidem a viure'ls tots.
image
Sent cadascun dels meravellosos paisatges que ens ofereix la Serra d’Irta i descobreix tots els racons d'aquest Parc Natural
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!

Notícies

Propostes de viatge