MICE: Turisme de negocis i congressos a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana és la destinació idònia per a la celebració de convencions, seminaris i congressos d'àmbit nacional i internacional.

Una xarxa equilibrada de recintes firals, auditoris i palaus de congressos per a satisfer qualsevol demanda en l’àmbit comercial o de negocis. Disposaràs d’un ampli ventall de possibilitats per a una trobada d'èxit: instal·lacions modernes, grans pavellons, grans superfícies d'exposició, serveis per a clients, gran oferta hotelera…. Les modernes instal·lacions professionals amb què estan dotades les tres capitals de la Comunitat Valenciana la converteixen en el lloc idoni com a seu de congressos i fires d'àmbit nacional i internacional. A la ciutat de València, destaquen els recintes Fira València, Palau de la Música, la Ciutat de les Arts i les Ciències i el Palau de Congressos; el Palau de Congressos d'Alacant; l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, i el Palau de Congressos de Peníscola. Sens dubte, el millor equipament per a tot tipus de convocatòries i esdeveniments professionals.

Inspira't

image
Gaudeix d'una nova manera de treballar. Viu viatjant i instal·la la teua oficina en un lloc tan enriquidor com Benidorm. No voldràs anar-te’n!

Notícies

Propostes de viatge