MICE: Turisme de negocis i congressos a la Comunitat Valenciana

MICE: Turisme de negocis i congressos a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana és la destinació idònia per a la celebració de convencions, seminaris i congressos d'àmbit nacional i internacional.

Una xarxa equilibrada de recintes firals, auditoris i palaus de congressos per a satisfer qualsevol demanda en l’àmbit comercial o de negocis. Disposaràs d’un ampli ventall de possibilitats per a una trobada d'èxit: instal·lacions modernes, grans pavellons, grans superfícies d'exposició, serveis per a clients, gran oferta hotelera…. Les modernes instal·lacions professionals amb què estan dotades les tres capitals de la Comunitat Valenciana la converteixen en el lloc idoni com a seu de congressos i fires d'àmbit nacional i internacional. A la ciutat de València, destaquen els recintes Fira València, Palau de la Música, la Ciutat de les Arts i les Ciències i el Palau de Congressos; el Palau de Congressos d'Alacant; l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, i el Palau de Congressos de Peníscola. Sens dubte, el millor equipament per a tot tipus de convocatòries i esdeveniments professionals.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Fires i congressos
Oficines de Turisme
Webcams
Fires comercials de la Comunitat Valenciana
La Comunitat Valencianaes presenta com un destí ideal per al turisme de negocis, gràcies a les excel·lents instal·lacions firals d'Alacant i València.

Les fires comercials professionals consolidades i les activitats firals destinades al públic en general, fan de la Comunitat Valenciana un important enclavament per al turisme de negocis. Els sectors industrials valencians mostren el millor que tenen en estos certàmens, que se celebren en instal·lacions professionals. A la qual cosa cal sumar una oferta hotelera de primer nivell amb destins atractius i multitud de possibilitats per als acompanyants.

Inspira't

image
Gaudeix d'una nova manera de treballar. Viu viatjant i instal·la la teua oficina en un lloc tan enriquidor com Benidorm. No voldràs anar-te’n!

Notícies

Propostes de viatge