Nàutica

Nàutica

Si el teu són els esports aquàtics, ací tens el teu particular paradís d'aigua, arena i sal. Què t'abelleix provar hui? Surf, vela, piragüisme, caiac, busseig, coastering o flyboard?

Coneix totes les activitats aquàtiques de la Comunitat Valenciana a través de la pràctica de les seues diferents modalitats. Viu experiències úniques en els seus ports esportius de les províncies de Castelló, València i Alacant. Els persistents vents mediterranis i les suaus temperatures de la Comunitat Valenciana propicien unes condicions ideals per al gaudi d'esports nàutics o d'esbarjo en un marc natural d'incomparable bellesa. Practica snorkelling, kitesurf, windsurf o condueix una moto d'aigua pels nostres 524 quilòmetres de costa. I si no et van les emocions fortes, també pots gaudir tranquil·lament d'un dia de navegació a vela a Tabarca, gaudir d'un passeig en catamarà amb paella a bord a València o realitzar la visita a l'Illa Grossa acompanyat per monitors, l'única habitada de Columbretes.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Especialitat

Inspira't

image
De cara a l’estiu, Elx t’ofereix una gran oferta d’activitats perquè no t’hi avorrisques en cap moment: platges, art, gastronomia. Prepara ja la maleta i vine-te’n sense dubtar.
image
Gandia és una de les ciutats més turístiques de la Comunitat Valenciana tant per les seues platges de somni com per la seua oferta cultural.
image
La ciutat de Dénia està situada en la costa nord de la província d'Alacant, sent la capital de la comarca de la Marina Alta. Banyada pel mar Mediterrani i protegida dels forts vents pel massís del Montgó, és una localitat molt popular per als turistes ja que ofereix bon clima quasi tot l'any.
image
Quan pensem quin seria el lloc ideal per a viure els nostres anys de jubilació, l'objectiu és trobar un lloc on es puga gaudir d'una vida tranquil·la amb totes les necessitats a l'abast i sense haver de ser ric.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions