Turisme familiar

La Comunitat Valenciana, càlida i lluminosa, és la destinació ideal per a la família. Les tres províncies valencianes, amb una constel·lació de llocs estrella, enlluernen xicotets i grans amb propostes urbanes, en plena naturalesa, oci o diversió.

Arenals daurats i apartades cales, un mar transparent, sendes naturals o bullicioses i cosmopolites ciutats, conformen un destinació turística que fascina en qualsevol època de l'any. Vine i comprova que disfrutar en família és fàcil a la Comunitat Valenciana.

 

 

Tour & Kids:  http://www.tourandkids.com/

A la Comunitat Valenciana hi ha empreses i municipis turístics familiars, llocs ideals per a viatjar amb els xiquets.L'Associació de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana (Aturfam) reunix empreses idestinacionsde turisme familiar acreditats. Oferix informació sobre les ofertes de ciutats, platges, muntanyes i poblacions d'interior, llocs perfectes per a disfrutar d'unes vacacions familiars.

Imatges
Imágenes de turismo familiar en Benidorm - playa y mirador
Què fer en família

Publicacions

Notícies

image
Descobreix el Jardí Botànic i gaudeix de les visites guiades durant els caps de setmana de manera gratuïta. Coneix aquest racó verd de la capital del Túria.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació acollidora, adaptada a totes les necessitats. Una excel·lent oferta d'oci, cultura i esports que faran de la vostra estada una aventura memorable. Perfecte per a viatjar amb els xiquets i comptar amb múltiples plans per a realitzar amb els més xicotets de la casa. Les teues vacances familiars tenen l'èxit assegurat!
image
Darrere de la petjada dels dinosaures! Un pla ideal per a compartir amb els més xicotets de la casa. Desperta la seua curiositat amb una proposta diferent que segur els fascinarà. Rèpliques de dinosaures, rèptils marins, restes de mastodonts… Un increïble univers que podran completar amb tallers, activitats i moltes sorpreses que els deixaran bocabadats. Comencem l'aventura?

Inspira't

Propostes de viatge