Blogs en video

La Comunitat Valenciana és el lloc en el qual aprendre espanyol es pot convertir en un viatge inoblidable. Et convidem a formar part de la nostra cultura, dels nostres costums i de la nostra gent. A més d'aprendre… t'enamoraràs


Per a conéixer una cultura és necessari endinsar-se en les seues tradicions, en la seua gent, en la seua història i en la seua llengua. I és que no hi ha res millor que poder aprendre de tot el que ens envolta per a créixer com a persones. En conéixer una nova cultura, l'idioma sol ser una barrera per a molts, però hui volem demostrar-te que aprendre espanyol a la Comunitat Valenciana pot ser tota una experiència. Vols saber com? 

Les escoles de la Comunitat Valenciana ofereixen l'oportunitat de gaudir d'un complet programa d'activitats complementàries a les hores d'estudi. D'aquesta manera, cadascun de vosaltres podreu realitzar un altre tipus d'activitats que fomenten el coneixement de la nostra cultura i dels nostres costums. 

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana hi ha 14 escoles federades, és a dir, totes elles formen part de la Federació Espanyola d'Escoles d'Espanyol com a Llengua Estrangera (FEDELE​​​​​​​). Cadascuna d'aquestes escoles compta amb l'acreditació i el reconeixement de l'Institut Cervantes, la qual cosa garanteix la seua qualitat i el seu alt nivell d'ensenyament.

Les escoles d'espanyol de València, Castelló i Alacant s'adapten a tu i a les teues necessitats. Després de triar el nivell amb el qual vols començar, aprendre espanyol es convertirà en un viatge pels nostres territoris, pels nostres costums, per la nostra manera de ser, pel nostre caràcter mediterrani i, fins i tot, per la nostra gastronomia. Queda't amb totes i cadascuna de les experiències que visques, descobriràs una manera molt especial d'endinsar-te en la nostra cultura. 

Gaudeix d'aquest viatge i, sobretot, esprem-lo al màxim. Estem segurs que serà una gran decisió. 


Aprendre espanyol en la Comunitat Valenciana: veure vídeo

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis