Turisme accessible i inclusiu

No et perdes res i descobreix els millors llocs de la Comunitat Valenciana per a gaudir d'un turisme accessible i inclusiu. Aquest és el teu lloc, vine i comprova-ho!

 

La Comunitat Valenciana és una terra acollidora, amable, oberta al món i accessible. És un territori on totes i cadascuna de les persones troben el seu lloc. Eixe lloc especial, inigualable i únic. Volem que el gaudisques al màxim i que el visques sense límits. Per això, et contem tot el que necessites saber sobre el turisme accessible i inclusiu. Benvingut

La ciutat de València és un exemple d’accessibilitat, ja que compta amb multitud d'espais adaptats i preparats per a tot tipus de necessitats. El parc de Capçalera, en l'antic llit del riu Túria, n’és un exemple, ja que compta amb nombrosos accessos amb rampes practicables d'inclinació variable i amb paviment homogeni i antilliscant. Així mateix, diferents teatres de la ciutat compten amb obres interpretades en llenguatge de signes i amb accessos especials

Per la seua part, la Costa Blanca és un altre lloc preparat per a tot tipus de viatgers i de ciutadans. Practicar turisme accessible en Alacant et permetrà visitar el mig centenar de platges habilitades per a discapacitats. Rampes que faciliten el seu accés, àrees lúdic-pedagògiques per a persones amb discapacitat psíquica o cadires flotants per a garantir que totes les persones que ho desitgen puguen endinsar-se en el Mediterrani.

La província d'Alacant també compta amb multitud d'hotels o restaurants amb estructures adaptades a cadires de rodes, tant en el seu accés com a les habitacions o als serveis. I si el que busques és gaudir al màxim de la naturalesa que ens envolta, podeu descobrir les quatre vies verdes preparades per a poder realitzar-les amb cadires de rodes. Endinsa't en Alcoi, Maigmó, Torrevieja i Xixarra 2, desconnecta i respira aire pur mentre t'enamores de la bellesa dels seus paisatges.

I per a continuar gaudint de la Comunitat Valenciana sense barreres, et proposem que gaudisques de Castelló de la Plana, reconeguda com una de les ciutats més accessibles d'Europa. Després d'anys duent a terme nombrosos canvis en l'urbanisme, en instal·lacions públiques, en transport, en comunicacions o en informació, s'ha convertit en un lloc on totes les persones se senten segures i còmodes.

Volem que t'enamores de cadascuna de les províncies que formen la Comunitat Valenciana. Fes-ho sense barreres, amb tranquil·litat i en la millor companyia. T'esperem!

Publicacions

Notícies

image
Descobreix el Jardí Botànic i gaudeix de les visites guiades durant els caps de setmana de manera gratuïta. Coneix aquest racó verd de la capital del Túria.
image
Benidorm és una ciutat vibrant, plena de vida i acollidora. Es pot disfrutar tot l'any gràcies a un agradable clima i unes temperatures suaus, i és per això que milers de turistes la visiten cada any. Des de l'Ajuntament s'han assegurat d’adaptar la ciutat a totes les necessitats dels visitants. L’objectiu n’és poder oferir una experiència turística de qualitat i accessible per a tots, per la qual cosa s’adapta la ciutat a persones amb diverses discapacitats.
image
La ciutat de Benidorm opta a ser triat com a Destinació Turística Accessible en representació de la Comunitat Valenciana. Les votacions estan obertes fins al 21 d'octubre.
image
Gaudeix de tot l'oci, la cultura i les millors platges adaptades distribuïdes per tot el Mediterrani En Viu.

Inspira't