No et perdes res i descobreix els millors llocs de la Comunitat Valenciana per a gaudir d'un turisme accessible i inclusiu. Aquest és el teu lloc, vine i comprova-ho!

 

La Comunitat Valenciana és una terra acollidora, amable, oberta al món i accessible. És un territori on totes i cadascuna de les persones troben el seu lloc. Eixe lloc especial, inigualable i únic. Volem que el gaudisques al màxim i que el visques sense límits. Per això, et contem tot el que necessites saber sobre el turisme accessible i inclusiu. Benvingut

La ciutat de València és un exemple d’accessibilitat, ja que compta amb multitud d'espais adaptats i preparats per a tot tipus de necessitats. El parc de Capçalera, en l'antic llit del riu Túria, n’és un exemple, ja que compta amb nombrosos accessos amb rampes practicables d'inclinació variable i amb paviment homogeni i antilliscant. Així mateix, diferents teatres de la ciutat compten amb obres interpretades en llenguatge de signes i amb accessos especials

Per la seua part, la Costa Blanca és un altre lloc preparat per a tot tipus de viatgers i de ciutadans. Practicar turisme accessible en Alacant et permetrà visitar el mig centenar de platges habilitades per a discapacitats. Rampes que faciliten el seu accés, àrees lúdic-pedagògiques per a persones amb discapacitat psíquica o cadires flotants per a garantir que totes les persones que ho desitgen puguen endinsar-se en el Mediterrani.

La província d'Alacant també compta amb multitud d'hotels o restaurants amb estructures adaptades a cadires de rodes, tant en el seu accés com a les habitacions o als serveis. I si el que busques és gaudir al màxim de la naturalesa que ens envolta, podeu descobrir les quatre vies verdes preparades per a poder realitzar-les amb cadires de rodes. Endinsa't en Alcoi, Maigmó, Torrevieja i Xixarra 2, desconnecta i respira aire pur mentre t'enamores de la bellesa dels seus paisatges.

I per a continuar gaudint de la Comunitat Valenciana sense barreres, et proposem que gaudisques de Castelló de la Plana, reconeguda com una de les ciutats més accessibles d'Europa. Després d'anys duent a terme nombrosos canvis en l'urbanisme, en instal·lacions públiques, en transport, en comunicacions o en informació, s'ha convertit en un lloc on totes les persones se senten segures i còmodes.

Volem que t'enamores de cadascuna de les províncies que formen la Comunitat Valenciana. Fes-ho sense barreres, amb tranquil·litat i en la millor companyia. T'esperem!

Imatges
Rutes accessibles
Turisme en la naturalesa
Llocs accessibles

Publicacions