València - Comunitat Valenciana

València

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS


València és una d'eixes ciutats en les quals és possible viure tradicions centenàries i, també, descobrir les més innovadores experiències. És una ciutat que et rep, t'acull i fa que te’n sentes part. Part de les seues festes, dels seus llocs emblemàtics, de les seues gents, de les seues platges i dels seus paisatges.

Recórrer València és perdre't pels carrers i per la gran bellesa del seu barri antic. El barri del Carmen és una de les joies de la ciutat, ja que representa a la perfecció eixa unió entre història i modernitat. Allí podràs gaudir de l'art en els seus diferents teatres, de l'oci en cadascun dels seus bars i restaurants i de les construccions més valorades com la Catedral de València, el Micalet o les Torres de Serrans i de Quart que, històricament, van ser dues de les portes fortificades de la muralla medieval de València.

Descobrir València també és gaudir d'un capvespre mediterrani al Parc de Capçalera i, des d'allí, seguir l'antic llit del riu Túria, hui convertit en un meravellós i benvolgut parc que creua tota la ciutat i que alberga corredors, famílies, esportistes, animals, etc.

Al seu pas per la ciutat, descobriràs el Palau de la Música, l'encantador pont de les flors o el famós pont de l'Exposició, més conegut com el pont de “La peineta”. El final del seu recorregut et portarà a descobrir un altre dels emblemes més representatius de València, la Ciutat de les Arts i les Ciències, que simbolitza la cultura i l'art a València.

València és una ciutat plena de màgia, que et fa sentir lliure i que també et permet viure aventures inoblidables. És una ciutat on el viatger se sent com a casa mentre descobreix una experiència completa. El caràcter acollidor i obert de les seues gents la converteixen en un d'eixos destins als quals sempre voldràs tornar.

No pots deixar de submergir-te en les seues emblemàtiques platges, la Malva-rosa i les Arenes, d'arena fina i agradables aigües. La platja de la Malvarrosa està situada en un enclavament únic, el barri mariner del Cabanyal, que representa un dels oficis més antics de la ciutat, manté intacta la seua essència i mostra els seus costums a tot el que el visita. Per la seua part, la platja de les Arenes se situa al costat del port de la ciutat, que s'ha anat adaptant als nous temps i oferint als visitants una multitud d'opcions amb les quals viure i sentir l'autèntica experiència mediterrània.

I un viatge a València no pot acabar sense un recorregut gastronòmic per tots els seus sabors. Els productes de la mar i de l'horta valenciana ens permeten delectar-nos amb plats tan saborosos com una titaina del Cabanyal, una paella a peu de platja o un esgarraet valencià. Això sí, l'orxata i els fartons han de ser el colofó a aquesta festa de sabors i cultures.

Sona bé, veritat? No et quedes amb les ganes, vine i comprova-ho tu mateix!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Escoles d'idiomes
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Transports
Webcams

Inspira't

image
La decadència industrial de la València de principis del segle XX té un nou referent en forma de museu. Una gran galeria d'art emergent ha nascut a l'encreuament entre l'avinguda Burjassot i el carrer de Reus, al barri de Marxalenes. L'antiga fàbrica Bombas Gens acull ara un nou espai dedicat als amants de l'art contemporani i la fotografia.
image
La Malva-rosa és una de les platges més importants i visitades de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una platja urbana, situada al litoral de València, al nord del port de la ciutat.
image
Culminar l'any en una platja és trencar amb la tradició del típic sopar formal i de les habituals campanades. La proposta és celebrar l’any nou a l’arena i al costat del mar, gaudint de l'assolellat mediterrani.
image
València és sinònim d'arròs i prova d'això és la gran varietat de plats que tenen aquest cereal com el gran protagonista. Aquest ingredient clau té un tipus de collita única. Els conreadors segueixen un procés de cultiu tradicional i genuí, que explicarem a continuació.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions