Pobles amb encant

La Comunitat Valenciana és una terra de contrastos, sabors, aromes i paratges diversos. A molt poca distància de la costa descobriràs paisatges secrets, coneixeràs pobles amb història i connectaràs amb el caràcter únic de la seua gent. L'essència dels nostres pobles marcarà el teu viatge per sempre. La sorpresa encara és possible!

Quan visites Morella, a la província de Castelló, la impressionant panoràmica de la seua fortalesa t'acompanyarà per sempre. A Peníscola viatjaràs a una altra època. Gaudeix del seu emblemàtic castell i no te’n vages de la província sense visitar Sant Mateu o Vilafamés.

En la Costa Blanca t'espera la sempre alegre i colorista la Vila Joiosa. Un passeig pels carrers d'Altea per a sentir la pura essència del Mediterrani i un viatge per a endinsar-se a les muntanyes alacantines i descobrir el singular paisatge del Castell de Guadalest.

Recorre Xàtiva i el seu incalculable llegat cultural i artístic, o Bocairent, una destinació perfecta per als amants del turisme rural i les activitats a l'aire lliure. A Sagunt t'esperen més de 2000 anys d'història. Perdre's pel seu barri antic i carrers empedrats és una experiència que has de viure.