Astroturismo

Astroturisme

Gaudir de cels nets i foscos on realitzar activitats d'observació astronòmica és possible en la Comunitat Valenciana, ja que compta amb espais certificats com a Destinacions Turístiques Starlight i Reserva Starlight en diversos municipis de l'Alt Túria, a la comarca d’Els Serrans, a València. A més, diferents municipis de l'interior de Castelló compten amb observatoris astronòmics.

Aras de los Olmos és un lloc de gran importància per al món de l'astronomia gràcies a la qualitat del seu cel, un dels més nets d'Espanya i 100% lliure de contaminació lumínica. És per mèrit propi, un dels principals enclavaments de la Comunitat Valenciana per a l'observació de les estreles, o el que es denomina astroturisme.

L'Observatori Astronòmic d’Aras de los Olmos permet als visitants observar la via Làctia a través d'una sèrie de telescopis moderns que utilitzen els investigadors per als seus estudis. Aprén sobre la màgia del cel o submergeix-te en la vida i professió d'astrònom. 

Troba

Nom
Província 
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Empreses de servicis complementaris
Experiències
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Deixa't captivar per la immensitat de l'univers i descobreix tot el que el turisme científic pot aportar-te. T'assegurem que no et deixarà indiferent.
image
En el seu moment el Planetari de Castelló va ser pioner a la Comunitat Valenciana i, per les seues característiques, s'ha consolidat com un referent en la divulgació de la cultura científica.
image
Una de les curiositats més grans de la humanitat és l'astronomia. Les pluges d'estreles són un fenomen al·lucinant. Ací et donem opcions perquè les pugues observar a la Comunitat Valenciana.
image
Quan planifiquem les nostres vacances, sovint pensem en monuments o ciutats creades per l’ésser humà o platges on ens podem relaxar i, freqüentment, ignorem una cosa omnipresent en la vida de l'ésser humà, una cosa que amaga moltes meravelles i sorpreses: el cel nocturn.

Notícies

Publicacions

Publicacions