Rutes

Rutes

Fes senderisme per rutes i senderes homologades, gaudeix d'esports d'aventura en espais naturals o recorre tota la costa a peu o amb bici.
La Comunitat Valenciana disposa d'unes possibilitats naturals privilegiades, amb un litoral en el qual podem trobar platges paradisíaques i una zona d'interior muntanyenca i boscosa on descobrirem racons de gran bellesa i singularitat. Segueix la pista junt amb els teus fills dels dinosaures que van habitar la Comunitat Valenciana fa milions d'anys en la ruta Camins dels Dinosaures, segueix la ruta dels últims càtars o ix a la recerca del Sant Grial. Explora el Territori Borgia o atreveix-te amb la ruta del Barranc de l'Infern i els seus milers d'escalons. Alguns recorreguts destacats en la Comunitat Valenciana són la Ruta Jaume I, la Ruta de la Seda o la Gran Ruta Costa Blanca Interior, per als amants del turisme actiu.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Inspira't

image
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?
image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
A la localitat de Nules, municipi situat a l'àrea costanera de la província de Castelló, a Espanya, hi ha una ruta perfecta per a gaudir del cicloturisme en companyia dels xiquets.
image
El municipi de Cabanes, situat a la Comarca de la Plana Alta de Castelló, és un dels termes municipals més peculiars de la província.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions