Rutes

Rutes

Fes senderisme per rutes i senderes homologades, gaudeix d'esports d'aventura en espais naturals o recorre tota la costa a peu o amb bici.
La Comunitat Valenciana disposa d'unes possibilitats naturals privilegiades, amb un litoral en el qual podem trobar platges paradisíaques i una zona d'interior muntanyenca i boscosa on descobrirem racons de gran bellesa i singularitat. Segueix la pista junt amb els teus fills dels dinosaures que van habitar la Comunitat Valenciana fa milions d'anys en la ruta Camins dels Dinosaures, segueix la ruta dels últims càtars o ix a la recerca del Sant Grial. Explora el Territori Borgia o atreveix-te amb la ruta del Barranc de l'Infern i els seus milers d'escalons. Alguns recorreguts destacats en la Comunitat Valenciana són la Ruta Jaume I, la Ruta de la Seda o la Gran Ruta Costa Blanca Interior, per als amants del turisme actiu.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Inspira't

image
El puente de octubre es un gran momento para descubrir y enamorarse de la Comunitat Valenciana. Te proponemos diferentes formas de hacerlo. ¡Elige la tuya!
image
Sent cadascun dels meravellosos paisatges que ens ofereix la Serra d’Irta i descobreix tots els racons d'aquest Parc Natural
image
La província de Castelló amaga tresors més enllà de les seues meravelloses platges. En el seu interior compta amb localitats envoltades de rius, muntanyes, valls… com la població de Cirat, situada a la comarca de l'Alto Mijares, a la vega del riu Mijares. 
image
El Parc Natural del Carrascar de la Font Roja és, sens dubte, un dels paisatges més bonics de tota la Comunitat Valenciana. Ací, al llarg de les 2.200 hectàrees de superfície, pots gaudir de rutes de senderisme, d'una naturalesa incontaminada i d’algunes sorpreses...

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions