Galeria Multimèdia

BTT, cicloturisme i ciclisme a la Comunitat Valenciana
BTT, cicloturisme i ciclisme a la Comunitat Valenciana
BTT, cicloturisme i ciclisme a la Comunitat Valenciana
btt

Blogs en video

BTT, cicloturisme i ciclisme són termes que a la Comunitat Valenciana dominem a la perfecció. Et revelem les millors rutes i llocs per a practicar aquest esport i t'ajudem a completar l'escapada amb vivències, plans i la millor gastronomia. Ves preparant la teua bicicleta!

El BTT, cicloturisme i ciclisme s’han popularitzat i convertit en una de les opcions esportives més sol·licitades. A més, es tracta d'una pràctica esportiva que et permet conéixer nous llocs i gaudir de paisatges molt diferents, com els que es recorren a través de les diferents vies verdes. La nostra orografia permet que tant els aficionats a llargues planícies com els addictes a les altures troben la seua ruta perfecta, i a més comptem amb un bon número de centres BTT. Et contem les claus del millor cicloturisme a la Comunitat Valenciana!

Cicloturisme a Castelló

El ciclisme a Castelló compta amb un bon nombre de recorreguts que centres BTT com els de Els Serrans, Alt Millars o Els Ports cuiden, categoritzen i mapegen perquè el ciclista gaudisca completament, ja siga de carretera o de BTT. Les rutes cicloturístiques a Castelló tenen el privilegi de travessar alguns dels nostres paratges naturals més impactants i també de permeten pedalar amb tranquil·litat a la vora de la mar, com a la Via Verda entre Benicàssm i Orpesa, on el Mediterrani es converteix en guia i et marca el recorregut.

D'altra banda, el ciclisme a Castelló és una gran excusa per a visitar pobles medievals on el temps pareix haver-se detingut, o provar deliciosos productes en forma de formatges artesanals o hortalisses amb denominació d'origen.

Cicloturisme a València

El ciclisme, cicloturisme i BTT a València província poden presumir de comptar amb rutes preparades perquè esportistes i aficionats gaudisquen el màxim possible. Amb tota la tradició de l'esmorzar proporcionant verdaderes experiències gastronòmiques als qui s'escapen els caps de setmana a pedalar pel matií i centres de BTT com els de La Canal de Navarrés o El Valle, l'experiència es torna tan segura com completa.

El paisatge de l'horta a poca distància de la mar o rutes com la d’Ojos Negros, que es comparteix amb la província de Castelló, converteixen València en un escenari perfecte per a tu i la teua bicicleta. Descobreix tot el que tens per descobrir al nostre territori mentre practiques el teu esport favorit!

Cicloturisme a Alacant

Les rutes cicloturistes a Alacant recorren serres de gran bellesa, es banyen de brisa marina i, a través de centres BTT com els de la Vall de Pop o el Comtat, podràs descobrir paisatges inesperats. En general, practicar ciclisme a Alacant admet tantes variants i nivells de dificultat com ciclistes hi ha, i la recompensa en forma de vibrants ciutats, muntanyes impactants, pintorescos pobles, platges d'aigües transparents i deliciosa gastronomia val realment la pena.​​​​​​​

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Centres BTT
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Webcams

Inspira't

El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions