Galeria Multimèdia

BTT, cicloturisme i ciclisme
BTT, cicloturisme i ciclisme
BTT, cicloturisme i ciclisme
btt

Blogs en video

Sobre dues rodes els nostres paisatges es gaudeixen d'una manera molt especial, i a més trobaràs una infraestructura fantàstica per a les teues rutes amb bici, siguen del tipus que siguen! Vols descobrir què t'espera en un autèntic paradís ciclista?


Eres fan del BTT, el cicloturisme i el ciclisme? Aleshores la Comunitat Valenciana és la destinació de turisme esportiu que busques! El ciclisme és una activitat molt estesa en el nostre territori, i cada any se sumen més cicloturistes que completen la seua estada amb rutes esplèndides, una gran oferta hostalera i una gastronomia que enamora. L'esmorzar a la meitat de la ruta és una tradició que no has de deixar de provar!

A més, comptem amb precioses Vías Verdes, antics recorreguts ferroviaris preparats per a pedalar. Et contem tot el que necessites saber sobre les millors rutes i centres BTT a Castelló, València i Alacant. Pren-ne nota i posa a punt la teua bici!

BTT, cicloturisme i ciclisme a Castelló

A la província de Castelló s’han preparat tres Centres BTT, el d’Alto Mijares a Montanejos, el d’Alto Palancia a Navajas i el Centre BTT Costa de Flor del Taronger a Torreblanca. En aquests centres, que són espais d'accés lliure, s'exposa informació molt interessant. Tot el que pugues necessitar perquè la teua aventura siga un èxit!

Podràs pedalar les tranquil·les rutes de la Vía Verde de Ojos Negros i la Vía Verde del Mar, que et porta d’Orpesa a Benicàssim en un preciós recorregut al costat de la costa. I perfecte per a tota classe de ciclistes! Experts en BTT, cicloturisme i ciclisme gaudiran d'esta ruta sobre les vies d'un antic tren.

La llista de destinacions ciclistes a Castelló inclou una infinitat de camins i paisatges que van de la costa a la muntanya passant pels parcs naturals de la Serra d’Espadà o la Serra d’Irta passant pels paisatges de Vilafranca, Borriol, Jérica… És impossible citar tots els municipis i rutes que coneixeràs!

BTT, cicloturisme i ciclisme a València

A la província de València s’ha preparat el Centre BTT El Valle, a Cofrentes, on podràs localitzar informació sobre rutes per a tots els nivells, i la Vía Verde Ojos Negros continua amb el seu recorregut! A més, trobaràs rutes i carreteres genials que et portaran a conéixer paisatges de pla i de muntanya, i fantàstics parcs naturals com el de la Serra Calderona, el del Túria o el de l’Albufera!

També comtaràs amb fantàstiques Vías Verdes, com la Xurra, la de Llíria, la Vía Verde Ribera Costera o els Camins Naturals Vía Verde de la Safor i Vía Verde de l’Antic Trenet. Amb elles descobriràs els paisatges de l'horta d'Alboraia, dels camps de taronges i les séquies a La Safor o les comarques de La Ribera Alta i La Ribera Baixa. La província de València és tota una destinació de cicloturisme a la Comunitat Valenciana!

BTT, cicloturisme i ciclisme a Alacant

Finalment, a Alacant t'espera el Centre BTT El Comtat a l'Orxa, des d'on descobriràs paisatges preciosos com els que envolten l'Embassament de Beniarrés. I el Parc Natural de la Serra de Mariola t’espera! Recorreràs el paisatge d’Agres, entre altres municipis genials, i segur que trobes algun lloc on degustar una pericana

A Alacant també trobaràs Vías Verdes espectaculars, com la d’Alcoi, ​​​​​​​la del Xixarra o la de Benidorm, i els Camins Naturals Vía Verde del Maigmó i Vía Verde de Dénia. Inclou en la llista camins i carreteres que travessen la Serra de Bèrnia, el Parc Natural El Fondo o la preciosa Serra Gelada, encara que és impossible citar-los tots!

La llista és interminable, i podràs triar entre moltes destinacions i paisatges amb diferents nivells de dificultat. Prepara la teua escapada BTT, gaudeix del cicloturisme i del ciclisme a la Comunitat Valenciana i descobreix els nostres paisatges, hospitalitat i gastronomia!

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Centres BTT
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Monuments
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Webcams

Inspira't

El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions