BTT, cicloturisme i ciclisme

BTT, cicloturisme i ciclisme

En la Comunitat Valenciana disposes d'una àmplia llista de rutes per a fer BTT, passejar muntat sobre la bicicleta per espais de somni i fer turisme practicant el teu esport preferit.

Existeix tal quantitat de cicle-rutes travessant la Comunitat Valenciana que hauràs de reservar dies per a recórrer-les totes. Les vies verdes et portaran per traçats coberts de naturalesa i història, ja que es tracta d'antigues vies ferroviàries envoltades per viaductes, tarongers, llacunes salineres i un entorn del qual poden gaudir xicotets i majors. A això cal sumar quilòmetres de cicle-rutes, assenyalades amb les sigles CR. Es tracta d'itineraris aptes per a bicicletes i senderisme, que estableixen connexió entre poblacions pròximes i que et permetran conéixer el territori sobre rodes. 

Si prefereixes muntanya, una xarxa de 136 rutes i més de 4.000 quilòmetres estan a la teua disposició per a la pràctica de BTT. Estan repartides entre 4 nivells que van de major a menor dificultat per a adaptar-se a tots els nivells.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Centres BTT
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes

Inspira't

image
El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!
image
La platja de la Malva-rosa és la platja urbana més famosa de València. A l'estiu, milers de turistes gaudeixen ací de la fina arena i del meravellós clima.
image
A la localitat de Nules, municipi situat a l'àrea costanera de la província de Castelló, a Espanya, hi ha una ruta perfecta per a gaudir del cicloturisme en companyia dels xiquets.
image
El municipi de Cabanes, situat a la Comarca de la Plana Alta de Castelló, és un dels termes municipals més peculiars de la província.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions