Blogs en video

Descobreix una altra manera de viatjar, molt més lliure, tranquil·la i en contacte amb la naturalesa. La teua tenda de campanya, camper o caravana et permetran pernoctar en llocs molt especials!


L’acampada en finca particular a la Comunitat Valenciana és una opció bastant interessant per als qui gaudeixen del turisme rural i natural, els nostres paisatges i espais naturals i que, a més, valoren la sensació d'intimitat. Una alternativa per als qui busquen tranquil·litat! Amb el nostre cercador, trobar un lloc serà molt senzill.

Si optes per realitzar acampada en finca particular, estaràs aparcant la teua furgoneta camperitzada o muntar la teua tenda en terrenys que són propietat privada o d'una administració pública, en els quals trobaràs el distintiu o placa corresponent. Són llocs on, a canvi d'un preu, pots instal·lar-te i fins i tot utilitzar alguns serveis que poden variar.

Els avantatges d'aquesta variant de l'acampada a la Comunitat Valenciana són la major privacitat i exclusivitat, ja que són grans llocs als quals fugir si no t'agrada el soroll o acampar envoltat de molta gent. I pot ser que gaudisques de molt més espai de l'habitual! Molts d'ells ofereixen serveis com lavabos, zona de dutxes, berenadors i barbacoes… Tan sols hauràs de consultar-los quan faces la teua reserva!

Assegura't de conéixer les regles de la zona d'acampada en finca particular triada per a crear una gran convivència amb els propietaris, i descobrir si requereix reserva prèvia, saber quants acampadors sou en el teu grup, etc. I dedica't a gaudir d'aquesta opció d'allotjament en grans racons de Castelló, València i Alacant amb el nostre senzill cercador!

Acampada en finca particular a Castelló

En la teua cerca d'àrees per a acampar a la Comunitat Valenciana et proposem descobrir alguns racons de Castelló com Càlig, una gran destinació senderista on trobar en el paisatge antigues construccions de pedra en sec. La Serratella és un altre preciós municipi en el qual passejar amb carrers amb encant i fer-te fotos al costat de tresors amb història com el seu safareig públic o les antigues geleres dels seus voltants.

Finalment et convidem a practicar acampada en finca particular a Sant Jordi, un altre municipi que no ha perdut la seua essència i en el qual, a més, pots practicar el golf.

Acampada en finca particular a València

Bocairent pot ser una gran opció si busques acampada a València en condicions diferents a les d'un càmping, i tindràs l'oportunitat de conéixer una localitat sorprenent! Les seues Covetes dels Moros, la grandiosa Cava de Sant Blai, el Barri antic de la Vila o barri medieval i les seues muralles et sorprendran.

Afig a la llista Ayora, amb un gran patrimoni que visitar, i Teresa de Cofrentes, que té preparada una fantàstica ruta urbana en la qual conéixer edificis i enclavaments molt interessants.

Acampada en finca particular a Alacant

Arribem a Alacant en aquesta llista de llocs en els quals practicar acampada en finca particular per a conéixer Sella, al costat de la Serra d'Aitana. Es tracta d'un municipi amb encant en el qual amb un poc de sort podràs gaudir d'una partida de pilota valenciana. Un gran pla que segur que t'abelleix!

Continuem a Novelda, que atresora un interessant patrimoni històric i un temple sorprenent, i, finalment, et portem a Dolores, on el paisatge de l'horta t'envoltarà, té un efecte relaxant únic! Troba la teua pròxima destinació d'acampada en finca particular en el nostre cercador i prepara tot per a la teua escapada.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis