Blogs en video

Arena daurada, roques plenes de vida, xicotets racons, grans extensions… Les cales i platges de la Comunitat Valenciana són el motiu pel qual molts s'acosten a conéixer el nostre territori. El Mediterrani les converteix en llocs plens de bellesa i de plans per a tota classe de viatgers!

Benidorm, Gandia, Orpesa… Tots aquests noms et suggereixen vores del mar plenes de llum i banyades pel Mediterrani, les cales i platges de la Comunitat Valenciana són increïblement diverses, tant com ho són els seus visitants! Et proposem utilitzar el nostre còmode cercador per a trobar la que més s'ajusta a les teues necessitats o per a descobrir noves destinacions a les quals escapar-te. Facilitem el teu viatge a la platja!


Platges de la Comunitat Valenciana: Castelló

Les zones de platja de la Comunitat Valenciana de la província de Castelló inclouen cales tan naturals i salvatges com les de Ribamar a la Serra d’Irta, o platges extenses plenes de coses a fer i molts serveis per a facilitar la teua estada com la d’Heliópolis a Benicàssim. Cadascuna a la seua manera té una bellesa especial que la fa única!

Platges de la Comunitat Valenciana: València

Les platges de Cullera són un gran atractiu per a tot aquell que vulga gaudir de la mar i el sol, amb opcions molt diferents capaces de satisfer als qui són fanàtics del tub respirador o als qui prefereixen llegir tranquil·lament sobre l'arena. D'altra banda, una altra gran opció és gaudir de les platges urbanes de València, com la platja del barri mariner del Cabanyal. Estaràs a tan sols un pas d'una ciutat plena de plans!

Platges de la Comunitat Valenciana: Alacant

En una llista de les millors cales i platges de la Comunitat Valenciana no podíem deixar d'esmentar les precioses cales del passeig ecològic que uneix Calp i Benissa, com la de Pinets, i altres destinacions de platges àmplies d'arena fina com la platja la Roqueta a Guardamar del Segura. La província d'Alacant amaga, a la vora de la mar, tresors de tota classe!

Platges per a gossos a la Comunitat Valenciana

Una cosa molt demandada pels qui viatgen amb els seus millors amics són les platges canines o platges per a gossos. A la Comunitat Valenciana pots trobar diverses platges on gaudir d'una jornada a la vora del mediterrani amb la teua mascota. Per exemple, a  Castelló pots acostar-te al tram habilitat de la platja del Rajadell. A València, la platja de Pinedo és una altra bona opció, i a Alacant sempre pots acostar-te a la platja del Xarco, a la la Vila Joiosa. 

Gaudeix del litoral de la Comunitat Valenciana i de la increïble qualitat de les seues platges, consulta la predicció meteorològica i deixa't inspirar pel nostre cercador. Tan sols hauràs d'introduir algun dels camps perquè et faça una cerca realment útil!

Anem segurs

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Certificats

Propostes de viatge

Inspira't

La Comunitat Valenciana és una destinació inclusiva i treballa dia a dia per a oferir més plans a l'abast de tots. Descobreix algunes experiències de turisme accessible que ja es poden gaudir al nostre territori!
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
Descobreix tot el que pots fer i viure a Alacant. Et parlem del turisme accessible i de com la ciutat s'hi ha adaptat.
La Comunitat Valenciana és coneguda per tenir un bon clima, per les platges i la gastronomia. Però també té molt més: té naturalesa d’interior, història, un abundant patrimoni i nombroses activitats per a tots els gustos. Si penses en les vacances, et proposem una ruta per a conéixer la Comunitat Valenciana en totes les seues versions.

Notícies

Publicacions