Platges i cales de la Comunitat Valenciana

Platges i cales

A la Comunitat Valenciana trobaràs les platges i cales dels teus somnis. Extensos arenals, recòndites cales i una gran varietat de platges accessibles i naturistes nodrides d'una àmplia oferta turística. Aigües cristal·lines i arenals infinits que converteixen un simple bany en una experiència plena de sensacions.

Amb més de 500 quilòmetres de costa, la Comunitat Valenciana disposa d’un gran nombre de platges amb bandera blava, i això la converteix en la comunitat autònoma d’Espanya amb major nombre de distintius per quilòmetre quadrat. N'hi ha per a això i per a molt més. La varietat i qualitat d’aquestes platges converteixen el litoral de la Comunitat Valenciana en un lloc rellevant de l’arc mediterrani. Gràcies a la seua bellesa natural i als nombrosos serveis disponibles, són mundialment conegudes. A més, com que el clima és assolellat quasi tot l'any, les pots gaudir en qualsevol moment. Què esperes per a trobar la teua nova platja preferida? Recorre mitjançant aquest directori totes les platges i cales de la Comunitat Valenciana.

Platges per a gossos en la Comunitat Valenciana per a l'estiu 2021

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Certificats

Propostes de viatge

Inspira't

image
Esprem cada instant a Benidorm, un lloc que no es deté, que es gaudeix i que se sent. Hi ha moltes paraules que podrien definir aquesta destinació: felicitat, calma, diversió... Deixaràs que t'ho conten?
image
Hi ha llocs de somni que aconsegueixen atrapar-nos, que ens mostren preciosos capvespres i on la brisa del Mediterrani és el complement ideal. Endinsa't en la Cala de la Foradada a Vinaròs, desconnecta, sent i gaudeix.
image
Una porta blava per a contemplar la immensitat del Mediterrani. Sentir la brisa de la mar acaronant la teua pell. Afonar els peus en l'arena. Hi ha llocs indescriptibles, en els quals et falten les paraules i només qui ho ha viscut ho sap.
image
Qui ens anava a dir que un gran mantell multicolor s'uniria amb el blau del Mediterrani, un lloc en el qual el temps es deté i dona pas als sentits. Només qui ho ha viscut ho sap, et quedaràs sense conéixer Alboraia?

Notícies

Publicacions