Platges i cales de la Comunitat Valenciana

Platges i cales

A la Comunitat Valenciana trobaràs les platges i cales dels teus somnis. Extensos arenals, recòndites cales i una gran varietat de platges accessibles i naturistes nodrides d'una àmplia oferta turística. Aigües cristal·lines i arenals infinits que converteixen un simple bany en una experiència plena de sensacions.

Amb més de 500 quilòmetres de costa, la Comunitat Valenciana disposa d’un gran nombre de platges amb bandera blava, i això la converteix en la comunitat autònoma d’Espanya amb major nombre de distintius per quilòmetre quadrat. N'hi ha per a això i per a molt més. La varietat i qualitat d’aquestes platges converteixen el litoral de la Comunitat Valenciana en un lloc rellevant de l’arc mediterrani. Gràcies a la seua bellesa natural i als nombrosos serveis disponibles, són mundialment conegudes. A més, com que el clima és assolellat quasi tot l'any, les pots gaudir en qualsevol moment. Què esperes per a trobar la teua nova platja preferida? Recorre mitjançant aquest directori totes les platges i cales de la Comunitat Valenciana.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Certificats

Propostes de viatge

Inspira't

image
SI ets dels que gaudeixen del naturisme, Castelló té una bona oferta de platges nudistes. Descobreix les més emblemàtiques.
image
Les nostres mascotes, i especialment els gossos, són part de la família i, per tant, mereixen un espai on poder gaudir i passar-ho bé. A les platges canines poden córrer, explorar, jugar amb l’arena o les pedres, donar-se un capbussó i, el més important, socialitzar amb altres gossos.
image
La Malva-rosa és una de les platges més importants i visitades de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una platja urbana, situada al litoral de València, al nord del port de la ciutat.
image
Culminar l'any en una platja és trencar amb la tradició del típic sopar formal i de les habituals campanades. La proposta és celebrar l’any nou a l’arena i al costat del mar, gaudint de l'assolellat mediterrani.

Notícies

Publicacions