Experiènces

EXPERIÈNCIES

Busques pla per a la teua pròxima escapada? Si necessites eixir de la rutina, organitzar un pla original o busques idees diferents per a realitzar en el teu temps lliure, la Comunitat Valenciana és la teua destinació. Una infinitat de propostes per a realitzar durant tot l'any amb amics, família o amb qui tu decidisques. Ja no hi ha excuses per a l'avorriment i la monotonia!

Aventura, gastronomia, cultura, naturalesa, descans, salut i benestar. Tot el que imagines i molt més! Convertir-se en mariner per un dia, escalar muntanyes, descobrir tresors, ser el protagonista de fantàstiques llegendes, sentir el vertigen i l'adrenalina, observar els capvespres més espectaculars, assaborir l'autèntic Mediterrani, la seua horta, el seu mar, els seus vins... Què vols fer? El difícil serà triar!

En la plataforma ExperienciasCV tens a la teua disposició tota la informació necessària per a decidir, contactar amb l'organització i realitzar la reserva per a la teua pròxima aventura. Un únic portal amb tota l'oferta turística i d'entreteniment. A què estàs esperant? Viu la teua experiència en la Comunitat Valenciana! 

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Inspira't

image
Quién nos iba a decir que un gran manto multicolor se uniría con el azul del Mediterráneo, un lugar en el que el tiempo se detiene y da rienda suelta a los sentidos. Solo quien lo ha vivido lo sabe, ¿vas a quedarte sin conocer Alboraya?
image
Descobreix quines són algunes de les receptes de la gastronomia valenciana que podràs gaudir amb l'arribada del bon temps.
image
Endinsa't en una ruta per a viatjar per diversos segles de la nostra història i visita els monuments més singulars de la Ruta del Grial fins a arribar a la desitjada relíquia.
image
L'emocionant història del Sant Greal des dels seus orígens fins al seu lloc de descans en la Catedral de València. Descobreix-la!

Notícies

Publicacions

Propostes de viatge