Experiènces

EXPERIÈNCIES

Busques pla per a la teua pròxima escapada? Si necessites eixir de la rutina, organitzar un pla original o busques idees diferents per a realitzar en el teu temps lliure, la Comunitat Valenciana és la teua destinació. Una infinitat de propostes per a realitzar durant tot l'any amb amics, família o amb qui tu decidisques. Ja no hi ha excuses per a l'avorriment i la monotonia!

Aventura, gastronomia, cultura, naturalesa, descans, salut i benestar. Tot el que imagines i molt més! Convertir-se en mariner per un dia, escalar muntanyes, descobrir tresors, ser el protagonista de fantàstiques llegendes, sentir el vertigen i l'adrenalina, observar els capvespres més espectaculars, assaborir l'autèntic Mediterrani, la seua horta, el seu mar, els seus vins... Què vols fer? El difícil serà triar!

En la plataforma ExperienciasCV tens a la teua disposició tota la informació necessària per a decidir, contactar amb l'organització i realitzar la reserva per a la teua pròxima aventura. Un únic portal amb tota l'oferta turística i d'entreteniment. A què estàs esperant? Viu la teua experiència en la Comunitat Valenciana! 

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Inspira't

image
El nostre territori està plagat d'artesans capaços de trobar la fórmula de productes de gran qualitat. Recorrem Alacant, Castelló i València provant les cerveses artesanes més saboroses?
image
A banda, negre, amb fesols i naps, amb herbes, de perol, amb pollastre i conill… els arrossos a la Comunitat Valenciana són una llista sense fi, i cada municipi i cuiner sap aportar-los un toc únic. Vols conéixer algunes d'aquestes receptes? Prepara la cullera!
image
Per a conéixer millor la nostra terra, res com conéixer a aquells que han deixat empremta en la nostra història. Et proposem un recorregut per Alacant, Castelló i València de la mà dels nostres personatges més il·lustres.
image
Et contem quines són les pintures rupestres més importants de la Comunitat Valenciana a través d'un recorregut amb el qual podràs visitar, d'abric en abric i de cova en cova, l'art dels nostres primers pobladors.

Notícies

Publicacions

Propostes de viatge