Experiènces

EXPERIÈNCIES

Busques pla per a la teua pròxima escapada? Si necessites eixir de la rutina, organitzar un pla original o busques idees diferents per a realitzar en el teu temps lliure, la Comunitat Valenciana és la teua destinació. Una infinitat de propostes per a realitzar durant tot l'any amb amics, família o amb qui tu decidisques. Ja no hi ha excuses per a l'avorriment i la monotonia!

Aventura, gastronomia, cultura, naturalesa, descans, salut i benestar. Tot el que imagines i molt més! Convertir-se en mariner per un dia, escalar muntanyes, descobrir tresors, ser el protagonista de fantàstiques llegendes, sentir el vertigen i l'adrenalina, observar els capvespres més espectaculars, assaborir l'autèntic Mediterrani, la seua horta, el seu mar, els seus vins... Què vols fer? El difícil serà triar!

En la plataforma ExperienciasCV tens a la teua disposició tota la informació necessària per a decidir, contactar amb l'organització i realitzar la reserva per a la teua pròxima aventura. Un únic portal amb tota l'oferta turística i d'entreteniment. A què estàs esperant? Viu la teua experiència en la Comunitat Valenciana! 

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Inspira't

image
Viu i sent l'exclusivitat de la Costa Blanca. Aquesta és una proposta creada i dissenyada per a tu, així que relaxa't i deixa't portar.
image
Si vols conéixer El Campello d'una manera original i divertida, et proposem les visites teatralitzades a la Illeta dels Banyets, un dels jaciments més importants del Mediterrani hispànic.
image
A punt per a viure una experiència diferent? Hui et proposem un viatge en globus per Elx i pel seu Palmerar. Sí, has sentit bé, un viatge per les altures per a gaudir del sorprenent paisatge de la comarca d'Elx i dels voltants.
image
És el coliseu valencianista, el temple futbolístic per excel·lència de la capital del Túria i, per extensió, de tota la Comunitat Valenciana. El viatger es dirigeix en aquesta ocasió a la confluència de les avingudes Aragó i Suècia, en ple centre de València, per a conéixer la història i els racons de l'estadi de Mestalla, un dels camps de futbol més emblemàtics de tota la geografia peninsular.

Notícies

Publicacions

Propostes de viatge