Experiènces

EXPERIÈNCIES

Busques pla per a la teua pròxima escapada? Si necessites eixir de la rutina, organitzar un pla original o busques idees diferents per a realitzar en el teu temps lliure, la Comunitat Valenciana és la teua destinació. Una infinitat de propostes per a realitzar durant tot l'any amb amics, família o amb qui tu decidisques. Ja no hi ha excuses per a l'avorriment i la monotonia!

Aventura, gastronomia, cultura, naturalesa, descans, salut i benestar. Tot el que imagines i molt més! Convertir-se en mariner per un dia, escalar muntanyes, descobrir tresors, ser el protagonista de fantàstiques llegendes, sentir el vertigen i l'adrenalina, observar els capvespres més espectaculars, assaborir l'autèntic Mediterrani, la seua horta, el seu mar, els seus vins... Què vols fer? El difícil serà triar!

En la plataforma ExperienciasCV tens a la teua disposició tota la informació necessària per a decidir, contactar amb l'organització i realitzar la reserva per a la teua pròxima aventura. Un únic portal amb tota l'oferta turística i d'entreteniment. A què estàs esperant? Viu la teua experiència en la Comunitat Valenciana! 

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana té un sabor dolç, sobretot, a l'estiu. Fa gust d'orxata, a gelat de torró, a granissat de llima… I a què més? La millor manera de descobrir-ho és que vingues a degustar-ho.
image
Viatja en el temps i descobreix la història, el passat i el present de Gandia. Prepara't per a conéixer tots els secrets, eixos que s'amaguen entre les parets d'un bell lloc.
image
Esprem cada instant a Benidorm, un lloc que no es deté, que es gaudeix i que se sent. Hi ha moltes paraules que podrien definir aquesta destinació: felicitat, calma, diversió... Deixaràs que t'ho conten?
image
Hi ha llocs que són autèntics paradisos i no fa falta anar molt lluny per a descobrir-los. Sentir la pau, la tranquil·litat i la naturalesa en estat pur és tot un regal que no podem desaprofitar. Endinsa't en la Comunitat Valenciana i deixa't portar.

Notícies

Publicacions

Propostes de viatge