Experiènces

EXPERIÈNCIES

Busques pla per a la teua pròxima escapada? Si necessites eixir de la rutina, organitzar un pla original o busques idees diferents per a realitzar en el teu temps lliure, la Comunitat Valenciana és la teua destinació. Una infinitat de propostes per a realitzar durant tot l'any amb amics, família o amb qui tu decidisques. Ja no hi ha excuses per a l'avorriment i la monotonia!

Aventura, gastronomia, cultura, naturalesa, descans, salut i benestar. Tot el que imagines i molt més! Convertir-se en mariner per un dia, escalar muntanyes, descobrir tresors, ser el protagonista de fantàstiques llegendes, sentir el vertigen i l'adrenalina, observar els capvespres més espectaculars, assaborir l'autèntic Mediterrani, la seua horta, el seu mar, els seus vins... Què vols fer? El difícil serà triar!

En la plataforma ExperienciasCV tens a la teua disposició tota la informació necessària per a decidir, contactar amb l'organització i realitzar la reserva per a la teua pròxima aventura. Un únic portal amb tota l'oferta turística i d'entreteniment. A què estàs esperant? Viu la teua experiència en la Comunitat Valenciana! 

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Inspira't

image
Quantes llegendes i històries hi ha sobre el Greal? Endinsa't en una apassionant ruta per València i descobreix quina relació existeix entre aquest objecte i la ciutat.
image
Et convidem a gaudir d'un viatge per la matèria primera de la Comunitat Valenciana. Viuràs una experiència exclusiva que t'acostarà a la nostra terra, la nostra naturalesa i les nostres arrels.
image
Descobreix tot el que pots fer i viure a Alacant. Et parlem del turisme accessible i de com la ciutat s'hi ha adaptat.
image
Et convidem a gaudir d'aquest viatge per les vinyes de la Comunitat Valenciana. Serà una experiència gastronòmica i mediterrània que mai oblidaràs.

Notícies

Publicacions

Propostes de viatge