Turisme gastronòmic

Tradició, creativitat i innovació. Et donem la benvinguda a l'autèntic sabor mediterrani! La gastronomia de la Comunitat Valenciana és pura devoció: una cuina amb arrels basada en els productes autòctons d'Alacant, Castelló i València.
El mar, l'horta i la muntanya són l'origen del nostre producte local i la base de la nostra benvolguda dieta: la carxofa de Benicarló, la gamba roja de Dénia, l'arròs de València, la magrana mollar d'Elx, el kaki de la Ribera del Xúquer, les cireres de la muntanya d'Alacant, la xufa i els cítrics de València, els nispros de Callosa d'en Sarrià, la clòtxina valenciana, el torró d'Alacant, la tomaca del Perelló... Són productes exclusius de la Comunitat Valenciana que situen la nostra gastronomia en una de les més sol·licitades i apreciades. La paella i els arrossos són els grans representants, però la nostra cuina té tants plats i tan variats com pobles recorren la nostra terra. Assaboreix els exquisits guisats i olles populars de l'interior, la cuina marinera del litoral, i sorprén el paladar seguint la senda de l'enoturisme amb els caves, vins blancs, negres i dolços de la terra amb Denominació d'Origen Alacant, Utiel-Requena i València. Vine i descobreix el Mediterrani més deliciós!

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana té un sabor dolç, sobretot, a l'estiu. Fa gust d'orxata, a gelat de torró, a granissat de llima… I a què més? La millor manera de descobrir-ho és que vingues a degustar-ho.
image
Esprem cada instant a Benidorm, un lloc que no es deté, que es gaudeix i que se sent. Hi ha moltes paraules que podrien definir aquesta destinació: felicitat, calma, diversió... Deixaràs que t'ho conten?
image
Hi ha llocs que són autèntics paradisos i no fa falta anar molt lluny per a descobrir-los. Sentir la pau, la tranquil·litat i la naturalesa en estat pur és tot un regal que no podem desaprofitar. Endinsa't en la Comunitat Valenciana i deixa't portar.
image
Coneixes el turisme taronja? T'expliquem què és i et convidem a gaudir-lo a la Comunitat Valenciana. Acompanya'ns!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions