Turisme gastronòmic

Tradició, creativitat i innovació. Et donem la benvinguda a l'autèntic sabor mediterrani! La gastronomia de la Comunitat Valenciana és pura devoció: una cuina amb arrels basada en els productes autòctons d'Alacant, Castelló i València.
El mar, l'horta i la muntanya són l'origen del nostre producte local i la base de la nostra benvolguda dieta: la carxofa de Benicarló, la gamba roja de Dénia, l'arròs de València, la magrana mollar d'Elx, el kaki de la Ribera del Xúquer, les cireres de la muntanya d'Alacant, la xufa i els cítrics de València, els nispros de Callosa d'en Sarrià, la clòtxina valenciana, el torró d'Alacant, la tomaca del Perelló... Són productes exclusius de la Comunitat Valenciana que situen la nostra gastronomia en una de les més sol·licitades i apreciades. La paella i els arrossos són els grans representants, però la nostra cuina té tants plats i tan variats com pobles recorren la nostra terra. Assaboreix els exquisits guisats i olles populars de l'interior, la cuina marinera del litoral, i sorprén el paladar seguint la senda de l'enoturisme amb els caves, vins blancs, negres i dolços de la terra amb Denominació d'Origen Alacant, Utiel-Requena i València. Vine i descobreix el Mediterrani més deliciós!

Inspira't

image
Descobreix quines són algunes de les receptes de la gastronomia valenciana que podràs gaudir amb l'arribada del bon temps.
image
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
image
L’esgarraet és un plat típic valencià, poc conegut fora de la Comunitat Valenciana, però molt estimatpels locals i pels visitants que s’animen a tastar-lo.
image
La pericana alcoiana és un plat típic d’Alcoi i sol ser un dels entrants imprescindibles del menú de la nit de Nadal.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions