Turisme gastronòmic

Tradició, creativitat i innovació. Et donem la benvinguda a l'autèntic sabor mediterrani! La gastronomia de la Comunitat Valenciana és pura devoció: una cuina amb arrels basada en els productes autòctons d'Alacant, Castelló i València.
El mar, l'horta i la muntanya són l'origen del nostre producte local i la base de la nostra benvolguda dieta: la carxofa de Benicarló, la gamba roja de Dénia, l'arròs de València, la magrana mollar d'Elx, el kaki de la Ribera del Xúquer, les cireres de la muntanya d'Alacant, la xufa i els cítrics de València, els nispros de Callosa d'en Sarrià, la clòtxina valenciana, el torró d'Alacant, la tomaca del Perelló... Són productes exclusius de la Comunitat Valenciana que situen la nostra gastronomia en una de les més sol·licitades i apreciades. La paella i els arrossos són els grans representants, però la nostra cuina té tants plats i tan variats com pobles recorren la nostra terra. Assaboreix els exquisits guisats i olles populars de l'interior, la cuina marinera del litoral, i sorprén el paladar seguint la senda de l'enoturisme amb els caves, vins blancs, negres i dolços de la terra amb Denominació d'Origen Alacant, Utiel-Requena i València. Vine i descobreix el Mediterrani més deliciós!

Inspira't

image
El nostre territori està plagat d'artesans capaços de trobar la fórmula de productes de gran qualitat. Recorrem Alacant, Castelló i València provant les cerveses artesanes més saboroses?
image
A banda, negre, amb fesols i naps, amb herbes, de perol, amb pollastre i conill… els arrossos a la Comunitat Valenciana són una llista sense fi, i cada municipi i cuiner sap aportar-los un toc únic. Vols conéixer algunes d'aquestes receptes? Prepara la cullera!
image
La rebosteria valenciana és tan variada com els seus paisatges, la seua oferta cultural o les possibilitats que ofereix a l'hora de viure experiències. Et proposem un dolç viatge de recepta en recepta del qual eixir volant de satisfacció, prepara el davantal i el forn i emprén aquest viatge tan llaminer!
image
Les coques valencianes són un conjunt de receptes tradicionals que inclouen tant postres com plats principals i que, encara que presenten moltes variants i adaptacions, són sentides pels valencians com una cosa pròpia i característica. Prepara't per a un berenar al llarg d'Alacant, Castelló i València que et deixarà més que satisfet.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions