Turisme gastronòmic

Tradició, creativitat i innovació. Et donem la benvinguda a l'autèntic sabor mediterrani! La gastronomia de la Comunitat Valenciana és pura devoció: una cuina amb arrels basada en els productes autòctons d'Alacant, Castelló i València.
El mar, l'horta i la muntanya són l'origen del nostre producte local i la base de la nostra benvolguda dieta: la carxofa de Benicarló, la gamba roja de Dénia, l'arròs de València, la magrana mollar d'Elx, el kaki de la Ribera del Xúquer, les cireres de la muntanya d'Alacant, la xufa i els cítrics de València, els nispros de Callosa d'en Sarrià, la clòtxina valenciana, el torró d'Alacant, la tomaca del Perelló... Són productes exclusius de la Comunitat Valenciana que situen la nostra gastronomia en una de les més sol·licitades i apreciades. La paella i els arrossos són els grans representants, però la nostra cuina té tants plats i tan variats com pobles recorren la nostra terra. Assaboreix els exquisits guisats i olles populars de l'interior, la cuina marinera del litoral, i sorprén el paladar seguint la senda de l'enoturisme amb els caves, vins blancs, negres i dolços de la terra amb Denominació d'Origen Alacant, Utiel-Requena i València. Vine i descobreix el Mediterrani més deliciós!

Inspira't

image
L’esgarraet és un plat típic valencià, poc conegut fora de la Comunitat Valenciana, però molt estimatpels locals i pels visitants que s’animen a tastar-lo.
image
La pericana alcoiana és un plat típic d’Alcoi i sol ser un dels entrants imprescindibles del menú de la nit de Nadal.
image
Et convidem a gaudir d'un viatge per la matèria primera de la Comunitat Valenciana. Viuràs una experiència exclusiva que t'acostarà a la nostra terra, la nostra naturalesa i les nostres arrels.
image
Descobreix tot el que pots fer i viure a Alacant. Et parlem del turisme accessible i de com la ciutat s'hi ha adaptat.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions