Galeria Multimèdia

Agenda Gastronómica

Blogs en video

La gastronomia de la Comunitat Valenciana és un art que equilibra tradició i cuina d'avantguarda, gràcies a la labor dels nostres xefs que la converteixen en innovadora sense oblidar les seues arrels, basades en la cuina mediterrània. Un viatge a través de grans productes, dels quals es presumeix en mercats i restaurants km. 0 i que no et pots perdre. Prepara la teua escapada gastronòmica!

La gastronomia de la Comunitat Valenciana ha demostrat fa molt de temps que a més de l'arròs i les coques existeix un immens conjunt de tradicions culinàries i grans productes que, gràcies al treball d'excel·lents professionals, ens han convertit en una destinació gastronòmica de rellevància internacional.

Aquests professionals són un grup heterogeni que guarden receptes ancestrals o innoven amb l'avantguarda per bandera. De xicotets establiments familiars a restaurants als quals se'ls han atorgat prestigiosos premis, existeix a la Comunitat Valenciana una cultura gastronòmica reconeguda.

Sota el segell “L’Exquisit Mediterrani” agrupem tots aquests professionals de trajectòries tan diverses, qui saben tractar els nostres productes com ningú. Et proposem gaudir-los per tu mateix! A més, en la Comunitat Valenciana, apostem pel talent formant les persones que li donaran eixe sabor especial entre avantguarda i tradició a la teua escapada.

Combina l’enoturisme a la Comunitat Valenciana amb el turisme gastronòmic, i assaboreix receptes antigues i els nostres productes amb Denominació d'Origen. També pots buscar les creacions més innovadores visitant els nostres restaurants amb Estrella Michelin o Sols Repsol!​​​​​​​

Acompanya'ns en aquest viatge per la gastronomia de la Comunitat Valenciana en el qual, ja que és impossible citar totes les receptes perquè tenim infinites cuines tradicionals, intentarem ressaltar senzillament alguns dels seus plats i ingredients més reconeguts.

Inspira't

El final de la tardor és una època fantàstica per a visitar la Comunitat Valenciana, i molt més si comptes amb plans per a gaudir en un pont entre festius! Pren-ne nota i prepara una escapada ben completa. Vine a conéixer-nos!
El Pont de Novembre és perfecte per a descobrir nous racons i plans a la Comunitat Valenciana. Pren-ne bona nota!
Les coques valencianes són un conjunt de receptes tradicionals que inclouen tant postres com plats principals i que, encara que presenten moltes variants i adaptacions, són sentides pels valencians com una cosa pròpia i característica. Prepara't per a un berenar al llarg d'Alacant, Castelló i València que et deixarà més que satisfet.
Esprem cada instant a Benidorm, un lloc que no es deté, que es gaudeix i que se sent. Hi ha moltes paraules que podrien definir aquesta destinació: felicitat, calma, diversió... Deixaràs que t'ho conten?

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions