Turisme gastronòmic

Tradició, creativitat i innovació. Et donem la benvinguda a l'autèntic sabor mediterrani! La gastronomia de la Comunitat Valenciana és pura devoció: una cuina amb arrels basada en els productes autòctons d'Alacant, Castelló i València.
El mar, l'horta i la muntanya són l'origen del nostre producte local i la base de la nostra benvolguda dieta: la carxofa de Benicarló, la gamba roja de Dénia, l'arròs de València, la magrana mollar d'Elx, el kaki de la Ribera del Xúquer, les cireres de la muntanya d'Alacant, la xufa i els cítrics de València, els nispros de Callosa d'en Sarrià, la clòtxina valenciana, el torró d'Alacant, la tomaca del Perelló... Són productes exclusius de la Comunitat Valenciana que situen la nostra gastronomia en una de les més sol·licitades i apreciades. La paella i els arrossos són els grans representants, però la nostra cuina té tants plats i tan variats com pobles recorren la nostra terra. Assaboreix els exquisits guisats i olles populars de l'interior, la cuina marinera del litoral, i sorprén el paladar seguint la senda de l'enoturisme amb els caves, vins blancs, negres i dolços de la terra amb Denominació d'Origen Alacant, Utiel-Requena i València. Vine i descobreix el Mediterrani més deliciós!

Inspira't

image
Viu i sent l'exclusivitat de la Costa Blanca. Aquesta és una proposta creada i dissenyada per a tu, així que relaxa't i deixa't portar.
image
Coneixes el turisme taronja? T'expliquem què és i et convidem a gaudir-lo a la Comunitat Valenciana. Acompanya'ns!
image
Assaboreix els productes de la mar i de la muntanya. Experimenta una explosió única de sabors amb cadascun dels plats d'Alacant. Descobreix el secret de l'autèntica cuina alacantina.
image
Alacant és coneguda pel bon clima, platges de bandera blava, un abundant patrimoni i una bona gastronomia.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions