Multimèdia Gallery 

Agenda Gastronómica
mercado central
mercado central alicante
mercado central castellon
arroces
paella valenciana
arroz a banda
All i pebre
flaons de morella
sopa morellana
mona de pascua
Rotllets de Magdalena
horchata
la mocadora
desayuno
cocina de autor
arroz al horno

Blogs en video

La gastronomia de la Comunitat Valenciana és un art que equilibra tradició i cuina d'avantguarda, gràcies a la labor dels nostres xefs que la converteixen en innovadora sense oblidar les seues arrels, basades en la cuina mediterrània. Un viatge a través de grans productes, dels quals es presumeix en mercats i restaurants km. 0 i que no et pots perdre. Prepara la teua escapada gastronòmica!

La gastronomia de la Comunitat Valenciana ha demostrat fa molt de temps que a més de l'arròs i les coques existeix un immens conjunt de tradicions culinàries i grans productes que, gràcies al treball d'excel·lents professionals, ens han convertit en una destinació gastronòmica de rellevància internacional.

Aquests professionals són un grup heterogeni que guarden receptes ancestrals o innoven amb l'avantguarda per bandera. De xicotets establiments familiars a restaurants als quals se'ls han atorgat prestigiosos premis, existeix a la Comunitat Valenciana una cultura gastronòmica reconeguda.

Sota el segell “L’Exquisit Mediterrani” agrupem tots aquests professionals de trajectòries tan diverses, qui saben tractar els nostres productes com ningú. Et proposem gaudir-los per tu mateix! A més, en la Comunitat Valenciana, apostem pel talent formant les persones que li donaran eixe sabor especial entre avantguarda i tradició a la teua escapada.

Combina l’enoturisme a la Comunitat Valenciana amb el turisme gastronòmic, i assaboreix receptes antigues i els nostres productes amb Denominació d'Origen. També pots buscar les creacions més innovadores visitant els nostres restaurants amb Estrella Michelin o Soles Repsol!​​​​​​​

Acompanya'ns en aquest viatge per la gastronomia de la Comunitat Valenciana en el qual, ja que és impossible citar totes les receptes perquè tenim infinites cuines tradicionals, intentarem ressaltar senzillament alguns dels seus plats i ingredients més reconeguts.

Inspira't

Les coques valencianes són un conjunt de receptes tradicionals que inclouen tant postres com plats principals i que, encara que presenten moltes variants i adaptacions, són sentides pels valencians com una cosa pròpia i característica. Prepara't per a un berenar al llarg d'Alacant, Castelló i València que et deixarà més que satisfet.
El Pont de Novembre és perfecte per a descobrir nous racons i plans a la Comunitat Valenciana. Pren-ne bona nota!
La província de València amaga tantes sorpreses com pugues imaginar, és una destinació perfecta si t'agrada col·leccionar fotos de les teues escapades o si eres un apassionat de les lents i les càmeres! Pren nota d'alguns dels millors llocs per a immortalitzar, encara que és impossible citar-los tots!
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions