Blogs en video

La gastronomia de la Comunitat Valenciana és un art que equilibra tradició i cuina d'avantguarda, gràcies a la labor dels nostres xefs que la converteixen en innovadora sense oblidar les seues arrels, basades en la cuina mediterrània. Un viatge a través de grans productes, dels quals es presumeix en mercats i restaurants km. 0 i que no et pots perdre. Prepara la teua escapada gastronòmica!

La gastronomia de la Comunitat Valenciana ha demostrat fa molt de temps que a més de l'arròs i les coques existeix un immens conjunt de tradicions culinàries i grans productes que, gràcies al treball d'excel·lents professionals, ens han convertit en una destinació gastronòmica de rellevància internacional.

Aquests professionals són un grup heterogeni que guarden receptes ancestrals o innoven amb l'avantguarda per bandera. De xicotets establiments familiars a restaurants als quals se'ls han atorgat prestigiosos premis, existeix a la Comunitat Valenciana una cultura gastronòmica reconeguda.

Sota el segell “L’Exquisit Mediterrani” agrupem tots aquests professionals de trajectòries tan diverses, qui saben tractar els nostres productes com ningú. Et proposem gaudir-los per tu mateix! A més, en la Comunitat Valenciana, apostem pel talent formant les persones que li donaran eixe sabor especial entre avantguarda i tradició a la teua escapada.

Combina l’enoturisme a la Comunitat Valenciana amb el turisme gastronòmic, i assaboreix receptes antigues i els nostres productes amb Denominació d'Origen. També pots buscar les creacions més innovadores visitant els nostres restaurants amb Estrella Michelin o Sols Repsol!​​​​​​​

Acompanya'ns en aquest viatge per la gastronomia de la Comunitat Valenciana en el qual, ja que és impossible citar totes les receptes perquè tenim infinites cuines tradicionals, intentarem ressaltar senzillament alguns dels seus plats i ingredients més reconeguts.

Inspira't

La Comunitat Valenciana té un sabor dolç, sobretot, a l'estiu. Fa gust d'orxata, a gelat de torró, a granissat de llima… I a què més? La millor manera de descobrir-ho és que vingues a degustar-ho.
Esprem cada instant a Benidorm, un lloc que no es deté, que es gaudeix i que se sent. Hi ha moltes paraules que podrien definir aquesta destinació: felicitat, calma, diversió... Deixaràs que t'ho conten?
Qui ens anava a dir que un gran mantell multicolor s'uniria amb el blau del Mediterrani, un lloc en el qual el temps es deté i dona pas als sentits. Només qui ho ha viscut ho sap, et quedaràs sense conéixer Alboraia?
Qui ens anava a dir que un gran mantell multicolor s'uniria amb el blau del Mediterrani, un lloc en el qual el temps es deté i dona pas als sentits. Només qui ho ha viscut ho sap, et quedaràs sense conéixer Alboraia?

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions