Descobreix la increïble oferta artística que la Comunitat Valenciana atresora temporada rere temporada. Et sorprendrà la qualitat i la diversitat d'espectacles i arts escèniques entre els quals podràs triar!

L'oferta de festivals i arts escèniques a la Comunitat Valenciana és tan àmplia i variada com el públic al qual va dirigida. Des de propostes fresques i juvenils fins a grans produccions operístiques a Les Arts, la cultura i l'art es converteixen en una oferta pròxima i accessible que reparteix màgia i elimina fronteres. El nostre territori acull molts d'aquests esdeveniments i tractarem de destacar alguns dels més rellevants. 

Festivals d’arts escèniques Castelló

Continuem parlant de festivals i arts escèniques a la Comunitat Valenciana i ens detenim a la província de Castelló per a esmentar uns pocs esdeveniments com la fusió d'estils i aposta per l'avantguarda de l’EMAC a Borriana, l’actualitat més pop del SanSan a Benicàssim o un dels festivals en llengua valenciana per excelència, el Feslloc a Benlloc. Sense deixar de banda altres músiques com les del prestigiós Festival Internacional de música medieval i renaixentista de Morella

Les arts escèniques a Castelló també tenen cites rellevants com la Mostra d'Arts Escèniques de Castelló, on posar-se al dia en tendències, o el MUT!, el Festival Internacional d'Arts Escèniques sense text, ambdós a Castelló de la Plana

Festivals d’arts escèniques València

Finalment, en aquest xicotet resum que intenta donar una mostra de la varietat i riquesa dels festivals i cites d'arts escèniques a la Comunitat Valenciana, ens detenim a la província de València per a citar, per exemple, la magnífica programació de Les Arts a València. En aquest edifici de disseny espectacular, trobaràs espai per a la dansa, gèneres tan nostres com la sarsuela, grans veus del flamenc i, per descomptat, les millors produccions operístiques, lied i concerts simfònics. El jazz i gèneres d'altres latituds tindran també protagonisme a les seues magnífiques sales.

Quant al millor pop-rock en directe, El Festival de les Arts aconsegueix fer vibrar milers d'assistents en un entorn futurista, mentre que les propostes teatrals de Sagunt a Escena, a l'incomparable Teatre Romà de Sagunt, et situaran en un escenari històric i grandiós.

Els actors no professionals també tenen el seu espai en el Festival de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana a Requena o el Concurs de Teatre "Vila de Mislata", i finalment no podem deixar d'esmentar l'espai creat per a la dansa de Dansa València.

Festivals d’arts escèniques Alacant

Els festivals a Alacant tenen molt a veure amb grans concerts prop de la mar com els que ofereix cada any el Low Festival a Benidorm, amb arts escèniques a boqueta nit com les que ens brinda el “Fresca!”, a Alacant o amb delicades composicions de segles passats com les que s'interpreten en el Festival Renaixentista i Barroc d’Orihuela

Aquestes propostes es complementen a la perfecció amb les guitarres del Montgorock a Xàbia o el circ de tots els estils de Circarte, que recorre la província sencera desplegant art, il·lusió i màgia. L'oferta és tan variada com les sensibilitats del públic, la seua edat o les butxaques, i durant tot l'any!

L'oferta és immensa! Descobreix-la en la nostra agenda d’esdeveniments i prepara't per a gaudir de l'art als escenaris del nostre territori.

Imatges
festivals comunitat valenciana,
arts esceniques valencia,
festivals valencia,
festivals arts esceniques
festivales