Turisme rural i natural

Turisme rural i natural

L'extensa i inigualable àrea natural de la Comunitat Valenciana, composta per nombrosos Espais Protegits, fa de la muntanya i el mar una destinació ideal per a gaudir d'una estada de turisme rural.

Gaudeixes de la naturalesa en totes les seues formes? Alacant, València i Castelló alberguen una diversitat d'ecosistemes la fauna dels quals i flora és única al Mediterrani. Ja siga en l'aigua cristal·lina del sud, les riques serres del nord, els rius i aiguamolls o en la impressionant costa que decanta tota la Comunitat, trobaràs el lloc on practicar un turisme rural i sa, envoltat de naturalesa i tranquil·litat.

Si a més t'agrada el turisme actiu, tots aquests espais naturals et brinden una àmplia llista d'activitats esportives i d'oci. Turisme rural en la Comunitat Valenciana és igual a pobles amb encant, singulars allotjaments i experiències que ens connecten amb l'autèntic.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Webcams

Inspira't

image
Descobreix els avantatges de practicar i promoure el turisme sostenible. Et contem quina és l'estratègia de sostenibilitat de la ciutat de València.
image
Et convidem a descobrir un dels racons més preats i sorprenents de la Comunitat Valenciana. Endinsa't en la Cova de Don Juan i viu una aventura única. T'encantarà!
image
Deixa't captivar per la immensitat de l'univers i descobreix tot el que el turisme científic pot aportar-te. T'assegurem que no et deixarà indiferent.
image
El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions