Turisme rural i natural

Turisme rural i natural

L'extensa i inigualable àrea natural de la Comunitat Valenciana, composta per nombrosos Espais Protegits, fa de la muntanya i el mar una destinació ideal per a gaudir d'una estada de turisme rural.

Gaudeixes de la naturalesa en totes les seues formes? Alacant, València i Castelló alberguen una diversitat d'ecosistemes la fauna dels quals i flora és única al Mediterrani. Ja siga en l'aigua cristal·lina del sud, les riques serres del nord, els rius i aiguamolls o en la impressionant costa que decanta tota la Comunitat, trobaràs el lloc on practicar un turisme rural i sa, envoltat de naturalesa i tranquil·litat.

Si a més t'agrada el turisme actiu, tots aquests espais naturals et brinden una àmplia llista d'activitats esportives i d'oci. Turisme rural en la Comunitat Valenciana és igual a pobles amb encant, singulars allotjaments i experiències que ens connecten amb l'autèntic.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

image
Et convidem a gaudir d'un viatge per la matèria primera de la Comunitat Valenciana. Viuràs una experiència exclusiva que t'acostarà a la nostra terra, la nostra naturalesa i les nostres arrels.
image
Descobreix tot el que pots fer i viure a Alacant. Et parlem del turisme accessible i de com la ciutat s'hi ha adaptat.
image
Et convidem a gaudir d'aquest viatge per les vinyes de la Comunitat Valenciana. Serà una experiència gastronòmica i mediterrània que mai oblidaràs.
image
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions